TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck

3likehome udvider til Asien

Mobilselskabet 3 udvider med frit forbrug i Asien

Med EU's foranstaltninger for at mindske priserne på mobilforbrug samt mange abonnementers muligheder for at tilkøbe frit forbrug i udlandet kan vi se, at vi bruger vores mobiler mere og mere, når vi er i udlandet af forskellige årsager. Det gør vi blandt andet for at kunne have kontakt med andre og måske især for at lægge billeder op på diverse sociale medier. Men det er også for at benytte diverse services, der er en hjælp på ferien. Det kan blandt andet være gps eller anmeldelsestjenester, der giver inspiration til spisesteder, hoteller osv. De steder, hvor diverse abonnementer tilbyder muligheden for fri forbrug er primært i Europa og USA, men nu åbner teleselskabet 3 op for 4 steder i Asien. Det sker fra d. 23. januar, hvor deres kunder får adgang til at ringe, sms’e og surfe i hele 47 lande. 

Hvilke lande?

De fire nye lande er Kina, Indonesien, Sri Lanka og Macau. Førhen ville priserne i Kina, se således ud:

  • Opkald til Danmark: 14 kr./minut
  • Opkaldsafgift: 3,95 kr./minut
  • SMS til Danmark: 4 kr.
  • Data: 100 kr./MB

Der er altså mærkbare prismæssige gevinster at hente, og med dette håber 3 især at nå ud til flere erhvervskunder. Abonnementerne fås ned til 130kr. i måneden, så hvis du står og skal på backpacking i Sri Lanka eller Indonesien, kan det være en idé at overveje, om det vil være en god idé at anskaffe dig 3likehome. 

Er der begrænsninger?

Anskaffer du dig 3likehome, fordi du står og skal på forretningsrejse eller ferie i udlandet, så er det dog en god idé lige at tjekke betingelserne en ekstra gang, for ikke bare at tage tilbuddet for gode varer. Tjek en ekstra gang, om lige det land, du skal til, bliver dækket af 3likehome. Har du mulighed for at bruge 3likehome på din rejsedestination, skal du være opmærksom på, at man får adgang til 10gb data på ét simkort, og er der mere end 1 bruger af data pr. simkort, kan 3 spærre for roamingen. Hvis der er en periode på sammenhængende 30 dage, hvor der primært er forbrug via 3likehome, vil 3 spærre for roaming i 3likehome-lande. Ydermere skal du være opmærksom på, at hvis du ringer eller sms til udenlandsnumre, koster det udenlandstakst. De gratis opkald og sms’er til danske numre samt til numre i det land, du befinder dig i. 

Hvilke lande dækkes med 3likehome?

Med 3likehome har du pr. 23. Januar fri roaming i følgende lande: De Amerikanske Jomfruøer, Australien, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, England, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Indonesien, Island, Italien, Kina, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Macau, Malta, New Zealand, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sri Lanka, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Wales og Østrig