3likehome udvider til Asien

I mange mobilabonnementer er frit forbrug inkluderet i Danmark og mange udvider ligeledes til dele af Europa, hvor Asien ikke tidligere har været muligt

Mobilselskabet 3 udvider med frit forbrug i Asien

Med EU's foranstaltninger for at mindske priserne på mobilforbrug samt mange abonnementers muligheder for at tilkøbe frit forbrug i udlandet kan vi se, at vi bruger vores mobiler mere og mere, når vi er i udlandet af forskellige årsager. Det gør vi blandt andet for at kunne have kontakt med andre og måske især for at lægge billeder op på diverse sociale medier. Men det er også for at benytte diverse services, der er en hjælp på ferien. Det kan blandt andet være gps eller anmeldelsestjenester, der giver inspiration til spisesteder, hoteller osv. De steder, hvor diverse abonnementer tilbyder muligheden for fri forbrug er primært i Europa og USA, men nu åbner teleselskabet 3 op for 4 steder i Asien. Det sker fra d. 23. januar, hvor deres kunder får adgang til at ringe, sms’e og surfe i hele 47 lande.

Hvilke lande?

De fire nye lande er Kina, Indonesien, Sri Lanka og Macau. Førhen ville priserne i Kina, se således ud:

  • Opkald til Danmark: 14 kr./minut
  • Opkaldsafgift: 3,95 kr./minut
  • SMS til Danmark: 4 kr.
  • Data: 100 kr./MB

Der er altså mærkbare prismæssige gevinster at hente, og med dette håber 3 især at nå ud til flere erhvervskunder. Abonnementerne fås ned til 130kr. i måneden, så hvis du står og skal på backpacking i Sri Lanka eller Indonesien, kan det være en idé at overveje, om det vil være en god idé at anskaffe dig 3likehome.

Er der begrænsninger?

Anskaffer du dig 3likehome, fordi du står og skal på forretningsrejse eller ferie i udlandet, så er det dog en god idé lige at tjekke betingelserne en ekstra gang, for ikke bare at tage tilbuddet for gode varer. Tjek en ekstra gang, om lige det land, du skal til, bliver dækket af 3likehome. Har du mulighed for at bruge 3likehome på din rejsedestination, skal du være opmærksom på, at man får adgang til 10gb data på ét simkort, og er der mere end 1 bruger af data pr. simkort, kan 3 spærre for roamingen. Hvis der er en periode på sammenhængende 30 dage, hvor der primært er forbrug via 3likehome, vil 3 spærre for roaming i 3likehome-lande. Ydermere skal du være opmærksom på, at hvis du ringer eller sms til udenlandsnumre, koster det udenlandstakst. De gratis opkald og sms’er til danske numre samt til numre i det land, du befinder dig i.

Hvilke lande dækkes med 3likehome?

Med 3likehome har du pr. 23. Januar fri roaming i følgende lande: De Amerikanske Jomfruøer, Australien, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, England, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Indonesien, Island, Italien, Kina, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Macau, Malta, New Zealand, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sri Lanka, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Wales og Østrig

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)