Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Hvad er et taletidskort?

Et taletidskort, også kaldet et ”forbrugsafregnet abonnement” er ikke et abonnement, og du får ingen regning. Du har altså totalt kontrol over dit forbrug, og slipper for både gebyr og afgifter. Et taletidskort forløber normalt på 12 måneder fra ibrugtagelsen. Et taletidskort kan bruges til både taletid og sms beskeder. Du betaler altså for hver gang du sender en sms eller når du ringer op.

Der findes mange mobilselskaber som udbyder taletidskort. De har alle forskellige slags taletidskort med forskellige priser. Det er derfor altid bedst, at finde det taletidskort med den laveste pris for sms beskeder og taletid. Det vil sige, at det er sms og taletidsprisen, som udgør om kortet er dyrt eller billigt, hvis det primært er hvad man bruger taletidskortet til. Med et taletidskort kan normalt ikke anvende data, men ofte er data noget man kan vælge til hvis, man har behov for det. Derfor er taletid ofte henvendt til børn, eller ældre.

Et taletidskort kan være smart, at købe hvis dit forbrug ikke overstiger en 1 timers taletid, og 0,5 GB data. Et taletidskort, eller det såkaldte ”forbrugsafregnet abonnement” henvender sig oftest til dem med et meget lavt, eller varierende forbrug. Du betaler altså stykpris for sms, taletid og om muligt data forbrug. Alt dette kan du tjekke på mp.dk, hos de forskellige udbydere.

Når du har opbrugt din taletid på dit taletidskort, så tanker du selv ny taletid på, inden gyldigheden på dit taletidskort udløber.

Automatisk optankning

Langt de fleste mobilselskaber har det der kaldes automatisk optankning. Automatisk optankning er, som ordet lyder, en optankning af dit taletidskort der sker automatisk. Du sikre dig derfor altid penge på din taletidskort. Du slipper også for selv, at gå ind, og gøre det hver gang taletidskortet er ved at udløbe.

For at få automatisk optankning til dit taletidskort, skal du hos mobilselskaberne gå ind og tilmelde dig deres optankningskonto. Der bestemmer du ofte selv et beløb mellem 100 og 1000 kr. der skal sættes ind på din mobilkonto. Det er altså nemt og smart, at tilmelde sig automatisk optankning hvis man bruger et taletidskort.

På mp.dk kan du nemt og enkelt finde det taletidskort, som passer til netop dit behov, til den laveste pris. Du indtaster blot dine kriterier for kortet, og derefter filtrere mp.dk alt væk, som ikke matcher dit behov. Mp.dk giver dig altså et overskueligt blik på de forskellige slags taletidskort i Danmark, som passer dine behov, og samtidig til den laveste pris.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.