Populære udbydere

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Adfærdsguide

Det kan være en stor hjælp at gennemgå vores adfærdsguide, hvis du er i tvivl om hvilket mobilabonnement, der faktisk passer til dit behov. Der kan eksempelvis være stor forskel på, om du har en smartphone med ren dataadgang, eller om du kun har brug for taletid og SMS.
Derudover er der naturligvis særlige behov for dig, der leder efter et mobilabonnement til dit barn, eller måske til din bedstemor, det kan du læse mere om her. Alt efter hvem man er, kan der nemlig være stor forskel på, hvilket mobilabonnement der passer.
Læs derfor igennem nedenstående, og få et lidt bedre indblik i, hvilke mobilabonnement der kunne matche dit forbrug.

Find hvad der passer til dig

Til dig der kun taler lidt

Det kan være du ikke bruger din mobil specielt meget, men alligevel er det en god ide, at tænke over hvilket mobilabonnement du har. Selvom du kan har brug for et mobilabonnement med lavt forbrug, kan der alligevel være penge at spare hos udbyderne. Derfor er det en god ide at du overveje hvor meget, samt hvad du præcis bruger din mobiltelefon til, og derefter undersøger markedet.
Har du et minimalt forbrug, hvor du taler under en time om måneden og derudover aldrig rigtig sms'er, så kan den bedste løsning faktisk være et forbrugsafregnet mobilabonnement, altså hvad der svarer til et taletidskort. Dette kan du læse mere om her. Du vil med et taletidskort betale en bestemt pris hvert minut du ringer, og du vil også betale for hver SMS du sender. Dertil kan du også inkludere data, og på den måde betale for hvert MB du anvender.
Har du et lidt større forbrug en ovenstående, er det en god ide at gå efter mobilabonnementer med små talepakker. Med et almindeligt mobilabonnement vil du jo have mulighed for både tale, sms og dataforbrug, uden at skulle tænke over hver enkelt SMS du sender. På den måde betaler du det samme beløb hver måned, og ikke et svingende beløb. Med et lille mobilabonnement, er det en god ide at gå efter pakkerne fra lavprisselskaberne, da de ofte har gode tilbud på de helt små datapakker.
For langt de fleste er 1-2 GB data nok, men hvis du vil streame musik og tv, så bør du dog vælge et abonnement med lidt mere data, også for at være sikker.
Se eksempler på mobilabonnementer der passer til dette forbrug her.

Til dig der kun SMS'er lidt

Mobilmarkedet tager i dag ikke særlig højde for dig, der ikke SMS'er specielt meget. Flere og flere er gået over til at sende SMS'er via data, eller over messenger, skype osv. På den måde undgås det at betale for SMS forbruget. Netop derfor er langt de fleste mobilabonnement i dag med fri SMS og MMS. Bruger du dog sjældent SMS'er eller generelt har et begrænset forbrug, er det muligt at finde et billigt mobilabonnement.
Sender du dog et par SMS'er flere gange dagligt, eller taler du mere end et par timer om måneden i din telefon, er du allerede oppe på et højere forbrug. Det vil derfor ikke være relevant for dig, at købe et forbrugsafregnet abonnement.
Taler du oven i købet lidt ved siden af, vil det som udgangspunkt være billigere at finde et abonnement med en god taletidspakke. Bruger du dertil også data på din mobiltelefon kan det hurtigt få din mobiregning op i det røde feldt, hvis altså du har et mobilabonnement der er for lavt. Du kan derved hurtigt komme til at bruge over dit abonnement, hvis ikke du har det rette. Omvendt, har du et der er for højt, kan du også betale alt for meget. Er det dertil begrænsede mængder data du bruger, så skal du stadig være opmærksom på dit abonnement. Du vil dog stdig have mulighed for et billigere mobilabonnement.
Se eksempler på mobilabonnementer, der passer til dette forbrug her.

Til dig der taler meget

Er du en af de mange danskere der taler rigtig meget i din mobiltelefon, så kan det hurtigt blive dyrt, hvis ikke dit mobilabonnement lever op til dit behov. Der kan være mange årsager til, at du snakker meget i mobiltelefon. Det kan være du altid bare ringer istedet for at skrive, eller det kan være du har mange lange snakke med venner og veninder.
Du skal dog ikke tage det så tungt hvis du taler meget. Udbyderne har nemlig stort fokus på dig med et højt taletidsforbrug. Derfor er der også rigtig mange mobilabonnementer efterhånden, som tibyder "fri tale" i mobilabonnementerne. Det vil sige, at du kan tale alt det du vil for en fast pris hver måned.
"Fri tale" abonnementerne er dog en anelse dyrere end andre løsninger, men det betyder til gengæng, at du ingen ubehagelige overraskelser får dig, når din telefonregning kommer. Der findes pakker af denne slags med både meget og lidt data. Derfor skal du selv overveje, hvor meget data du bruger, og derfor hvor meget du skal tilknytte til dit abonnement.
Er du ikke til helt fri tale, findes der også mange mobilabonnementer, som har et afgrænset taletidsforbrug, men dog stadig er højt. Disse pakker rækker helt fra 1 time til 50 timer om måneden.
Se eksempler på mobilabonnementer, der passer til dette forbrug her.

Populære udbydere

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på mp.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.