Den bedste businessmobil? Her er vores forslag

Leder du efter en ny, eller den bedste businessmobil? Så læs med her, hvor vi giver dig vores bedste forslag til en businessmobil.

Der kan være flere grunde til hvorfor du leder efter en businessmobil, men også hvilke funktioner den skal have.

Der er kommet en del nye mobiltelefoner på markedet, både store mobiler med store skærme, men så er der også de lidt ældre, og lidt mindre mobiltelefoner. Vi kommentere nedenfor på vores bedste forslag til en businessmobil, som rammer bredt for en hver business mand eller kvinde.

Samsung Galaxy Note 3

Den første mobiltelefon vi anbefaler som businessmobil, er den nye og smarte Samsung Galaxy Note 3. Denne mobil har en stor skærm, mange business apps og hurtig 4G. Grunden til at Samsung Galaxy Note 3 er så god til business, er den såkaldte Smart Pen. Den gør det super nemt og hurtigt at navigere på mobilen. Den gør det nemt at tegne noter, skitser, og meget mere, end når man skal bruge fingrene.

Se en film her, af hvor let Samsung Galaxy Note 3 er at anvende.

Iphone 6 Plus

Den anden businessmobil vi anbefaler er Iphone 6 plus. Er du glad for de store skærme, ja så er denne mobil særdeles velegnet for dig. Den nye Iphone 6 plus har en skærm på 5,5 tommer. Derudover er den lavet i et rigtig flot, skarpt og enkelt design, som man kender det fra Apple.

En styrke ved Iphone er at der findes et hav af apps, som gør det nemt for business folk. Der findes rigtig mange business apps, blandt andet apples egen IWork til både Word og Exel, samt præsentationer. Derudover har Iphone et særdeles godt sikkerhedssystem, med fingeraftryksscanner samt deres sikre IOS system.

Derudover har IBM og Apple indgået et sammenarbejde der betyder, at de vil udvikle helt nye apps til business markedet, der skal løfte markedet for businessmobiler til helt nye højder.

Nokia Lumia 1520

Den tredje mobiltelefon til businessfolket, som vi anbefaler, er til Windows elskeren. Er du bare mere til Windows, så er Nokia Lumia serien en perfekt løsning. Nokia Lumia serien har det nye Windows phone styresystem, som stemmer med det nye Windows 8. Med Windows phone giver det adgang til en fuld Windows oplevelse med fuld Office oplevelse, samt Windows tjenester og rigtig god kobling til OneDrive.

Nokia Lumia 1520 har en stor skærm på hele 6 tommer samt hurtigt 4G. Den har også hvad man kalder 2 GB RAM hvilket betyder, at den er særdeles hurtig, og at man kan have flere apps åbne på én gang.

Skærmen kan også betjenes med handsker på! Hvilket gør den praktisk for dig som er på farten, især her i vintermånederne.

BlackBerry Bold 9900/9930

Den fjerde mobiltelefon som vi anbefaler for business er en BlackBerry. BlackBerry Bold-serien er den mest anbefalede businessmobil for kommunikation. BlackBerry Bold-serien er fantastisk til at kommunikere med. Den er let anvendelig for e-mails, sms’er osv. Selv de Sociale medier er rigtig gode at opdatere på en BlackBerry. Derudover har BlackBerry Bold serien en rigtig god batteri levetid.

Den er måske lidt gammel, men den er stadig utrolig praktisk. Du kan holde den i én hånd, og så er den utrolig sikker. BlackBerry er nemlig den sikreste mobiltelefon du kan finde på markedet. Det skyldes at BlackBerry bruger deres eget server system. 70 millioner verden over bruger BlackBerry, dog er det ikke så udbredt i Danmark. En lang række af de 70 millioner er statsledere verden over, og det skyldes dens sikre og anvendelige kommunikations system.

BlackBerry vil altid være kendt for dens business anvendelse, og det er der en grund til. Har du brug for hurtig kommunikation, og en mere mobil businesstelefon, så er BlackBerry serien et godt valg.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)