TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck

Fire apps der gør det lette at holde styr på nyhederne

Det er nu blevet endnu lettere at holde styr på verdenssituationen. Vi giver nemlig dig et eksempel på hvordan du lettere kan holde styr på alle dine nyheder hver dag, og måske gøre arbejdsdagen lettere. 

1. Breaking

Den første app hedder Breaking der er en slags nyhedslæser til iOS og Mac-computere. Istedet for at du skal gå ind og læse nyhederne, vil denne app gøre det muligt at få alle nyhederne i dine notifikationer på din Apple enhed. Du bestemmer selv hvilke sider du vil have nyheder fra. Det kunne fx. være New York times, Boersen, Berlinske og hvad du ellers kan finde på. Det betyder at du lynhurtigt vil få et overblik over hvad der sker i nyhederne, og fra de aviser eller nyhedssites du godt kan lide at følge med i. 

2. Feedly

Feedly kan også bådes bruge til din computer og mobiltelefon. Du kan med Feedly bruge den både hos iOS og Android. Med denne app behøver du ikke længere abonnere på nyhedssites. Derudover kan du med Feedly også tilføje interesseområder som Sport eller måske Mobil. 

Feedly er gratis i deres basisudgave, men som så mange andre apps, kan du få en Pro-udgave som koster ciak 35 kr om måneden. 

3. Reeder 2

Reeder 2 er fær blevet kåret som en af de bedste nyhedslæsere i Apple regi. Det en traditionel RSS-læser, hvor du kan abonnere på indholdet fra de medier du ønsker. Du kan også bruge den som en slags klient for andre web-nyhedslæsere som fx Feedly. Reeder koster 39 kr. til iOS og 79 kr. til Mac. og findes ikke til Adrois eller Windows.

4. Flipboard

Flipboard var en af de aller første apps der udnyttede muligheden for et online magasin på de forskellige iPads, Androis, Windows Phone og iPhone. Dog er det ikke længe siden at Flipboad også er udkommet som en web-udgave. 

Med Flipboard kan abonnemere på en lang række forskellige medier. Det hele er flot designet og du kan med Flipboad bladre frem og tilbage, som om det var en rigtigt magasin. Der udover er det gratis at bruge Flipboard.