Taletid
Data
Valgmuligheder
Netværk
Anmeldelser

Artikler på mp.dk

Mobilabonnementer i fremtiden

Hvordan kommer fremtidens mobilabonnementer til at se ud? Ihvertfald bliver det mere overskueligt for dig som forbruger. Læs hvorfor her.


Streaming af musik på mobilen er blevet et kæmpe hit, især for dem som høre musik ekstra meget i hverdagen. Det er blevet muligt med f.eks. både Spotify, Telmore Play, TDC Play og Wimp, at lytte til ens yndlings musik uafbrudt. Det gør også, at flere og flere især unge vælger de mobilabonnementer, som inkludere fri musik fra f.eks. en af de ovennævnte selskaber.

Når der er fri musik inkluderet i ens mobilabonnement, skal man dog være opmærksom på, at mobilabonnementet ofte koster lidt ekstra, idet det for det meste er en tillægsydelse til et allerede eksisterende mobilabonnement. Derfor er det altid smartest, at gå efter det billigste mobilabonnement, som har musik inkluderet, så man ikke snyder sig selv.

På mp.dk kan man nemt og enkelt indtaste de kriterier, man ønsker i sit mobilabonnement. Er et af kriterierne fri musik, ja så slår man det til som et kriteire, og derefter filtrere mp.dk de abonnementer væk, som ikke lever op til kravet om fri musik. Du indtaster også selv hvor meget data, sms’er og taletid du har brug for. Derefter finder Mp.dk det billigste mobilabonnement til dig. Det er enkelt, og giver dig samtidig et indblik i de mange forskellige udbydere af mobilabonnementer der passer bedst til lige netop dine behov.
Til toppen