Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Gode råd, når der skal købes ny mobiltelefon

Mobiltelefon branchen er et så mættet marked, at det ofte kan være svært, at finde hoved og hale i den. Hvilke mobiltelefoner findes der, og hvilke nye er der kommet? Derfor er det svært, at finde den mobiltelefon, som passer bedst til lige netop dit behov.

Stil dig selv spørgsmål

Det er altid svært at vælge mobiltelefon, især hvis man er blevet træt af den gamle, og har behov for noget nyt. Hvad er det så lige man skal gå efter? Først og fremmest vil der altid være nogle grundlæggende behov, man skal tage med i sine overvejelser, som er:

  1. Hvilket behov har man?
  2. Hvad er ens forbrug?
  3. Hvilken pris ønsker man at give for mobilen?
  4. Skal den kunne noget specielt?
  5. Hvad holder ens økonomi til på længere sigt?

Disse ovenstående 5 spørgsmål, er altid en god ide at stille sig selv. Det kan være, at ens behov ikke går på, at den skal se smart ud, men at den skal kunne holde til lidt af hvert. Hvis den nemt kan gå i stykker, vil ens økonomi så kunne holde til det?

Er du f.eks. på SU, så er det ikke sikkert at de 500 kr. det koster, at få repareret sin Iphone, rækker til ens økonomi. Derudover er det godt, at finde ud af hvad man gerne vil have den skal kunne. Går man meget på nettet, er det en fordel, at vælge en mobil, som er let anvendelig når man surfer på internettet. Går man derimod ikke meget på nettet fra ens mobiltelefon, ja, så kan det være, at den skal kunne noget andet specielt.

Funktion er vigtigt, hvortil design er sekundær. For nogle er det omvendt, og det tæller igen ind under behov.. Derfor er alt relativt. Stil gerne dig selv de rundlæggende spørgsmål, inden du vælger. Intet er forkert, idet det skal kunne passe til netop dit behov.

Mp.dk gør det nemt

Der er altså mange muligheder at vælge imellem, når der skal vælges ny mobiltelefon. I år 2013 blev der solgt lige over 1,8 milliarder mobiltelefoner på verdensplan. Derfor udkommer der også hele tiden nye mobiltelefoner. Det er altså en jungle at finde rundt i, hvis ikke man lige kan få overblikket.

På mp.dk kan du nemt få et overblik. Mp.dk hjælper dig med at find den mobiltelefon der passer netop til dit behov. Du indtaster blot dine kriterier i søgefeltet, og den filtrere derved alle mobiltelefonerne væk, som ikke overholder dine kriterier for den nye mobiltelefon. Det er let anvendeligt, og du kan nemt indtaste dine specielle kriterier, for den nye mobil. Husk at klikke på mobiltelefon øverst, inden du indtaster dine kriterier.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.