Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Information om Plenti

Hvis du leder efter en mobilpakke med alt, hvad du har brug for, så kan Plenti sagtens være løsningen for dig. Hos Plenti betaler du en fast pris hver eneste måned, uanset hvad du bruger af data, minutter eller SMS’er.

Hvem er Plenti?

Plenti blev stiftet i slutningen af 2015 af Peter Mægbæk og Morten Strunge. I dag holder Plenti til i Københavnsområdet, hvor de har deres daglige gang. Hele Plentis ledelse er også i dag partnere i selskabet. Plenti har mere end 90.000 danske kunder, og har derfor de sidste par år fået etableret sig på det danske mobilmarked.

Hvad tilbyder Plenti?

Plenti tilbyder et abonnement, hvor du får alt, hvad du har brug for. Du får nemlig:

  • Fri tale
  • Fri SMS
  • Fri MMS
  • Fri data
  • 10 GB til datadeling med andre enheder

Du får disse funktioner for i alt 119 kroner om måneden. Udover dette, kan du tilvælge diverse underholdning til din mobilpakke for i alt 199 kroner om måneden. Du kan for eksempel få fri adgang til magasiner, e-bøger og lydbøger og nyheder fra Berlingske og Ekstra Bladet. Du kan også få fri entré til både Tivoli og Tivoli Friheden. Hvis du ønsker at tage din mobil med til udlandet, så kan du også få et internationalt abonnement hos Plenti. Her vil du få fri tale, SMS/MMS samt data i EU tilknyttet dit abonnement.

Hvilken dækning har Plenti?

Plenti har Hi3G netværket, der blev dømt til at være den dårligste dækning i 2016. Dog betyder dette ikke nødvendigvis, at deres dækning er helt hen i vejret. Men det betyder selvfølgelig, at dækningen ikke er lige så god alle steder i landet, som hvis det havde været et andet netværk. Du kan dog tjekke, hvordan dækningen er ved din bopæl og arbejdsplads for at se, om deres dækning vil have nogen betydning for dig.

Hvad er fordelene ved Plenti?

Ofte er det en fordel for mange at betale en fast månedlig pris for et mobilabonnement, da du på denne måde altid ved, hvad du forbruger hver måned. Derudover kan du få ekstra underholdning med i dit abonnement. Så hvis du er en læsehest eller elsker at tage i Tivoli, er dette bestemt også en fordel for dig.

Hvad er ulemperne ved Plenti?

Den største ulempe ved Plenti er, at du ikke har særligt mange valgmuligheder. Du kan kun vælge mellem et enkelt abonnement. Herefter kan du så vælge, om du vil have underholdning eller internationalt abonnement med i købet (samt betale lidt mere for det). Derudover er det også en ulempe, at Plentis dækning ikke er specielt god i hele Danmark. Dette er i hvert fald noget som kan skræmme kunder væk - især hvis de bor i de områder, hvor dækningen ikke er den bedste.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.