Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Mobilabonnement med datadeling

Har du mulighed for datadeling i dit abonnement?

Datamængden på de forskellige mobilabonnementer, der eksisterer på markedet, varierer fra små til store mængder. Hvis du er indehaver af et mobilabonnement med en stor mængde data, kan det være en god idé at undersøge muligheden for datadeling. Med datadeling og ekstra simkort får du mulighed for at koble flere enheder op på din datamængde, samtidig med du på denne måde formentligt får udnyttet din data bedst muligt. Det fungerer ganske simpelt ved, at du får to eller flere simkort, som du for eksempel kan sætte i din tablet eller andre enheder der har en simkort-indgang. Så kan de enheder, der er koblet til den fælles datamængde altså benytte denne og dermed deles om den.

Flere af selskaberne på det danske marked tilbyder muligheden for datadeling og ekstra simkort. Herunder kan du se, hvilke selskaber dette blandt andet er.

3

3 har en service, de kalder 3Deling. Her kan du samle al data i mobilabonnementer og bredbånd i en fælles pulje, som alle abonnementer af denne pulje hermed kan bruge af.

Telia

Hos Telia kan du tilkøbe forskellige typer simkort til dit mobilabonnement. For 99kr. kan du få et ekstra simkort, hvor du kan bruge af abonnementets data og tale. Hvis du ønsker at få mulighed for at bruge de forskellige tjenester, som Telia udbyder, gennem dit ekstra simkort koster det henholdsvis 149kr for adgang til 1 tjeneste og 199kr for adgang til 2 tjenester.

Yousee

Hos Yousee har du mulighed for at tilkøbe et ekstra simkort til datadeling for 30kr. pr. mdr. Hvis du dog er indehaver af deres dyreste abonnement til 299kr. i mdr. får du automatisk 3 gratis simkort med.

Callme

For 29kr. pr. mdr. har du mulighed for at tilkøbe et ekstra simkort til datadeling, hvis du blot har et af deres abonnementer med minimum 3gb data.

Telmore

Uanset hvilket abonnement du har hos Telmore, er de muligt at tilkøbe et ekstra simkort til datadeling for 29kr. pr. mdr.

Som det ses, er der altså flere udbydere på markedet, der tilbyder denne service. Pris og mulighed varierer dog, men hvis du er indehaver af fx en tablet, hvor der er mulighed for at sætte et simkort i, kan det være en god idé at tjekke, om det er en billigere løsning at have datadeling frem for to separate abonnementer.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.