Mobilabonnement med datadeling

Kender du til datadeling i dit mobilabonnement, hvor du blot får et ekstra simkort og fordeler data på flere af dine enheder

Billigste mobilabonnement? OiSTER har altid attraktive tilbud - Se deres priser her

Har du mulighed for datadeling i dit abonnement?

Datamængden på de forskellige mobilabonnementer, der eksisterer på markedet, varierer fra små til store mængder. Hvis du er indehaver af et mobilabonnement med en stor mængde data, kan det være en god idé at undersøge muligheden for datadeling. Med datadeling og ekstra simkort får du mulighed for at koble flere enheder op på din datamængde, samtidig med du på denne måde formentligt får udnyttet din data bedst muligt. Det fungerer ganske simpelt ved, at du får to eller flere simkort, som du for eksempel kan sætte i din tablet eller andre enheder der har en simkort-indgang. Så kan de enheder, der er koblet til den fælles datamængde altså benytte denne og dermed deles om den.

Flere af selskaberne på det danske marked tilbyder muligheden for datadeling og ekstra simkort. Herunder kan du se, hvilke selskaber dette blandt andet er.

3

3 har en service, de kalder 3Deling. Her kan du samle al data i mobilabonnementer og bredbånd i en fælles pulje, som alle abonnementer af denne pulje hermed kan bruge af.

Telia

Hos Telia kan du tilkøbe forskellige typer simkort til dit mobilabonnement. For 99kr. kan du få et ekstra simkort, hvor du kan bruge af abonnementets data og tale. Hvis du ønsker at få mulighed for at bruge de forskellige tjenester, som Telia udbyder, gennem dit ekstra simkort koster det henholdsvis 149kr for adgang til 1 tjeneste og 199kr for adgang til 2 tjenester.

Yousee

Hos Yousee har du mulighed for at tilkøbe et ekstra simkort til datadeling for 30kr. pr. mdr. Hvis du dog er indehaver af deres dyreste abonnement til 299kr. i mdr. får du automatisk 3 gratis simkort med.

Callme

For 29kr. pr. mdr. har du mulighed for at tilkøbe et ekstra simkort til datadeling, hvis du blot har et af deres abonnementer med minimum 3gb data.

Telmore

Uanset hvilket abonnement du har hos Telmore, er de muligt at tilkøbe et ekstra simkort til datadeling for 29kr. pr. mdr.

Som det ses, er der altså flere udbydere på markedet, der tilbyder denne service. Pris og mulighed varierer dog, men hvis du er indehaver af fx en tablet, hvor der er mulighed for at sætte et simkort i, kan det være en god idé at tjekke, om det er en billigere løsning at have datadeling frem for to separate abonnementer.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Januar 2022 priser)