Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Mobilabonnement til ældre, hvad skal man vælge?

Det kan være svært som ældre at overskue hvilket mobilabonnement man skal vælge, og hvilke tillæg der skal være. Hvor meget data forbrug kommer man til at bruge, og om man overhovedet bruger det? Sender man sms’er eller ringer man mest? Det er en jungle, som mange over 70 ikke helt kan finde rundt i.

Derfor skal man være særligt opmærksom på, hvad man betaler for. Hvis man betaler for 3 GB data og har forskellige tillæg, som man slet ikke bruger, ja så snyder man jo sig selv. Derfor er det en god ide, at undersøge hvad man egentlig bruger sin mobil til. På den måde kan du på mp.dk vælge finde det billigste abonnement, og det som passer til dig selv.

På mp.dk kan man nemt indtaste det, som man ønsker at have i sit mobilabonnement, om det så skal være 0 data og fri tale, ja så filtrere den alt andet, som ikke passer på de indtastede kriterier. Her skal man som ældre lige være opmærksom på, at hvis man sætter sit forbrug lavt nok, ja så kan der også komme taletidskort frem. Et taletidskort er smartest hvis dit forbrug ikke overstiger 1 timers taletid, og 0,5 GB data. Et taletidskort, eller et såkaldt ”forbrugsafregnet abonnement” henvender sig nemlig oftest til dem med et meget lavt, eller varierende forbrug. Du betaler altså stykpris for sms, taletid og data forbrug. Alt dette kan du tjekke på mp.dk.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.