Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Mobilabonnement til børn, hvad skal man være opmærksom på?

Det er svært som forældre at vide præcis hvilket slags mobilabonnement der passer bedst til sit barm, når de i en tidlig alder begynder at spørge om de må få en mobiltelefon. For hvad skal man være opmærksom på overfor sine børn, og hvad bruger de egentlig deres mobil, højest sandsynlig smartphone til? Det er svært at sige, men når de andre i klassen begynder at få mobiltelefoner kan det være svært, at sige nej. Det kan være forbundet med søvnløse nætter, bange for mobning over mobilen eller måske kommer der flere regninger ind ad døren end forventet, så hvad skal man egentligt være opmærksom på som forældre, inden man overlader en mobiltelefon til sit barn?

Hvad gør jeg så?

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at man som forældre tager en snak med sit barn inden man overrækker dem mobiltelefonen. Der er dog også andre ting, som ens søn eller datter umiddelbart ikke lige kan svare på. For når de først har fået næsen i klemme i spillets verden, ja så kan kontoen hurtig gå i minus. Størstedelen af dem som downloader, streamer og bruger flest data på mobilen er nemlig børn og unge. De ser flest videoer, film, downloader meget musik, for ikke at nævne spil og app’s til mobilen. De sender ikke nær så mange sms’er, som den ældre generation, men til gengæld er de heller ikke helt klar over de konsekvenser der kan være forbundet med sådan en mobiltelefon. Derfor er det vigtigt, at man som forældre vælger et mobilabonnement, som passer til ens søn eller datters behov.

Mulige tilvalg på dit barns mobilabonnement

Et mobilabonnement der indeholder saldokontrol, spærring for indholdstakserede sms’er, spærring af overforbrug, samt spærring af udlandstelefoni, og mulighed for børnesikring er bare nogle af de tilvalg der er fornuftige, at tage med i overvejelserne, når der skal købes mobilabonnement til ens barn. 1 GB data vil også som udgangspunkt være nok, både til børn, men faktisk også til voksne. Derudover kan tilvalg, så som Spotify også komme med i overvejelserne. Der er altså nogle grundlæggende udfordrende spørgsmål, man skal vælge fra eller til, når der skal vælges mobilabonnement til ens barn, men det skal heller ikke koste en formue.

På MP.dk kan du selv indtaste de grundlæggende kriterier for det nye mobilabonnement til dit barn, altså hvor meget data, sms og taletid de har brug for. Derudover kan du også indtaste de ekstra ydelser der kan være tale om. Derefter filtrere Mp.dk alle de mobilabonnementer der ikke lever op til dine kriterier væk, og du vil derefter kunne finde det billigste mobilabonnement til lige netop dit barn, samt han eller hendes behov.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.