Mobilabonnement til studerende - hvad skal man vælge?

Mange studerende kan spare penge på et nyt mobilaboonement som passer til deres behov. På Mp.dk kan du finde det billigste til lige netop dit forbrug.

Hvad skal man være opmærksom på når man, som studerende vil vælge nyt mobilabonnement?

At være studerende er ikke altid lige let. Det gælder om at skrabe penge ind hvor man kan. Sparer man 30 kroner på et nyt mobilabonnement, ja så er det værd at tage med. Hvad så med de 30 kroner, det kan vel være lige meget? Nej for som studerende, så er 30 kroner mange penge hvis, man kan skrabe 30 kroner sammen flere steder. Til sidst ender man altså med, at spare flere 100 kroner om måneden. Det kan gå til en ekstra café tur, måske ekstra tøj, eller også svare det lige til de ekstra 100 kroner, man står og mangler i slutningen af måneden.

Hvad skal man være opmærksom på?

Det er altid vigtigt at være opmærksom på hvad, man egentligt bruger sin mobil til, og hvor meget man bruger den. Er det vigtigt for en, at have meget taletid fordi, man ofte ringer til sine forældre, venner eller kæreste til råds, ja så kunne det være smart, at lave en aftale med ens forældre f.eks. om, at man lige sendte dem en sms, og så kunne de ringe dig op. Hvis man altså ringer til dem ofte, ja så ville det altså være en stor besparelse i ens prisforbrug.

Rigtig mange i den danske befolkning, heriblandt også studerende, har ikke sat sig ind i hvad dataforbrug egentlig er. Unge studerende bruger nok deres dataforbrug en hel del mere end deres forældre, men hvor meget data har man egentlig behov for?

Dataforbrug

En gennemsnitlig ung, som tjekker mails, bruger Instagram, Facebook eller Twitter hver dag, vil ofte ikke bruge mere end 1,5 GB data om måneden. Der er altså ikke behov for, at købe et abonnement med 3, 5 eller 10 GB, som nogle mobilselskaber udbyder. De snyder altså dig, og tjener flere penge på, at du ikke ved hvor meget data du egentlig bruger. Det er nemlig ofte data forbruget, som gør abonnementet dyrt eller billigt.

En god ide er også, at tjekke sit forbrug inden man skifter mobilabonnement. Det kan man gøre inde på ens nuværende mobilselskabs hjemmeside, under selvbetjening, eller man kan tjekke den næste regning der kommer ind af døren. Det er dog nemmere og mere specificeret regnet ud inde på mobilselskabets selvbetjeningsside.

Når forbruget er regnet ud, kan man nemt og enkelt indtaste de nye kriterier på mp.dk, der skal være i det nye mobilabonnement. Mp.dk vil derefter filtrere de mobilabonnementer væk, som ikke passer til dine kriterier. Det gør, at når du har indtastet dine nye kriterier på mp.dk, vil mp.dk kunne finde de mobilabonnementer der passer til netop dit behov, og til den billigste pris. Det er nemt, og utrolig hjælpsomt for en studerende. Mobilabonnemennter kan ellers være en jungle at finde rundt i, selv for den bedste studerende på SU.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)