Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Mobilabonnementer uden data

Er du en af dem der kan nikke genkendende til ovenstående om, at du taler en masse timer i mobil, du sms'er en hel del, men du bruger faktisk sjældent dit data? Ja, så har du sikkert allerede fundet ud af, at teleudbyderne vælter om sig med mobilabonnementer der koster dyrt på grund af høje dataforbindelser.

Der er nemlig rigtig mange mobilabonnementer, der fokusere udelukkende på data. Dog findes der mobilabonnementer der ikke indeholder meget data, men til gengæld en hel del mere tale.

Hos de fleste teleselskaber er du på sin vis tvunget til at købe mobilabonnementer med hvis mængde data, for at kune få den talepakke, som matcher dit forbrug. Det er dog bedst helt at søge væk fra disse på sin vis forbrugsafregnede løsninger, hvis du taler flere timer hver måned.

Du undgår ikke data helt

I udgangspunktet vil du ikke helt kunne undgå en hvis mængde data i dit mobilabonnement. Du vil derimod kunne finde mobilpakker hvor datamængden er så lille, at det ikke trækker i negativ retning på din mobilregning. Du vil derudover også have mulighed for, hvis du vil bruge data, at gøre det til en hvis grad.

Det er naturligvis forskelligt fra person til person hvordan definitionen af lidt data er. Dog er det som sagt ikke helt til at undgå. Det bedste er dog, at du ikke begynder at kigge effter forbrugsafregende mobilabonnementer, som også kendes under betegnelsen taletidskort. Du kan læse mere om fordele og ulemperne ved forbrugsafregnede mobilabonnementerherog her.

Det kan naturligvis også virke dumt at få en pakke med data hvis ikke det bruges, men virkeligheden på telemarkedet er dog indrettet sådan, at selv simple pakker kan indeholde noget man reelt ikke har brug for.

Det ses blandt andet også hos dem der har behov for rigtig meget data. Disse står ofte i en situation med en rigtig stor talepakke. Ligesom dette også gælder hos dem der ikke sender specielt mange SMS'er, og stadig har fri SMS indkluderet i deres abonnement. Disse "ekstra ydelser" er ganske enkelt en stor del af langt de fleste mobilpakker på markedet, og det kan derfor være svært at finde mobilabonnementer der passer specielt til dig, hvis du ikke ønsker data, ikke ønsker meget tale, eller ikke ønsker fri SMS.

Du kan dog se nogle gode eksempler til dig der ønsker en lille datapakke her.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.