Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Ring gratis til dem du holder af

Der er firkantet sagt i alt tre muligheder, hvis du eller din familie gerne vil skære ned på mobilregningen. Det er nemlig rigtig rart at vide, at man kan snakke lige så længe som der er behov for, med dem man holder af. På den måde er man heller ikke nervøs for den næste mobilregning, hvis samtalerne har været lange den seneste måned.

1.

Første mulighed er, at en af jer kan have et mobilabonnement med fri tale. På denne måde kan personen med dette mobilabonnement, foretage alle opkald. Dette er naturligvist ikke gratis, men det kan være en god løsning, hvis du eller personen taler længe med flere.

2.

En anden løsning kan også være, at i alle samler jer i ét selskab, hvor det er gratis at ringe til andre med samme selskab. Rigtig mange teleselskaber tilbyder efter hånden, at kunne ringe gratis til andre kunder med samme selskab. Det kan altså gøre, at du og din familie kan vælge en markant lavere talepakke til jeres abonnementer, hvis i alle er i samme selskab. Du kan selvfølgelig gøre det samme med dine bedste venner eller veninder. Hør dig ad hvilken mobiludbyder de har, eller tal med dem om at skifte sammen.

Det er selvfølgelig positivt for mobilselskaberne, da det er en let og god måde for dem at hente flere kunder på. Samtidig er det også en måde hvorpå de kan få flere samlet, og forhåbenligt blive loyale kunder gennem længere tid.

Du skal dog huske at være opmærksom på specielt to ting. Nogle selskaber kræver penge for at have denne mulighed i sit mobilabonnement, og derfor kan det i nogle situationer gå hen og blive dyrere end forventet. Derudover er der også mange mobilselskaber der har begrænsning på tiden. Fx. kan i tale i max en halv eller en hel time. Efter denne tid skal samtalen derefter ophøre. Du får ikke nogen advarsel om tiden, så du må selv holde øje. Du kan dog altid ringe op igen, og snakke videre i endnu en halv time.

3. - Ring gratis via apps

Det er efterhånden blevet endnu lettere at gøre sig selv en tjeneste, uden den store besvær. En rigtig god måde at spare penge på er nemlig, at ringe til sine venner og familie via apps. Der er flere eksempler på apps der gør det lettere og billigere at ringe. Du skal dog være opmærksom på, at applikationerne bruger data. Er du derfor koblet til en trådløs router, altså WiFi, så er det helt gratis for dig at ringe via disse apps.

Et godt eksempel er Skype, Viber, FaceTime eller Messenger. Der er altså flere løsninger, hvis du gerne vil ringe over internettet. Med Skype kan du fx også ringe fra din computer, og det vil derfor være en mulighed hvis du allerede inden opkaldet ved det bliver langt. Du, din familie og dine venner, kan også alle gøre det til en almindelige regel, at der ringes fra disse apps til hinanden. Det er en god løsning at tage med i overvejelserne når der skal købes nyt mobilabonnement, eller måske ny mobiltelefon. Dertil er det selvfølgelig også en god overvejelse, hvis der ønskes en endnu billigere mobilregning.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.