Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Sådan finder du et billigt taletidskort

Hvis du ikke bruger din mobiltelefon til meget andet end et par SMS’er og nogle få opkald om måneden, kan det sagtens betale sig at få fat i et taletidskort i stedet for et månedligt mobilabonnement.

Taletidskort - for dig der ikke har et stort forbrug

Hvis dit forbrug er småt, så skal du have fat i et taletidskort. Hvor du betaler et fast beløb for et bestemt abonnement til din mobil hver måned (lige meget hvor meget du bruger af abonnementet), betaler du kun for dit faktiske forbrug, hvis du har et taletidskort. Det kan derfor hurtigt blive en fordel for dig samt spare dig en masse penge, hvis du ikke har et stort mobilforbrug. Med et taletidskort betaler du x antal kroner pr. SMS, minut og evt. pr. MB eller GB data. Dog kan du også spare penge med et taletidskort. Du kan få et væld af dem, men der er næsten altid forskel i priserne. Det er derfor bare med at undersøge markedet, før du køber et taletidskort.

Find det billigste taletidskort

Selvom alle taletidskort i bund og grund er de samme, er der som alle andre ting, også her forskel i priserne. Det kan derfor være en fordel for dig at bruge lidt tid på at tjekke markedet ud. Du finder forskellige sammenligningstjenester som f.eks. https://mp.dk/ eller https://mobilabonnementpriser.dk/ på internettet, hvor du kan tage et kig på taletidskort, der bliver udbudt i Danmark. Dette kan hjælpe dig med at finde et godt tilbud.

Inden du vælger at købe et taletidskort, kan det være en god idé at tjekke dit forbrug ud fra de sidste 5-6 måneder. Dette kan give dig en idé om, hvad du cirka bruger hver måned. På denne måde kan du bedre vælge, hvad for et taletidskort, der er bedst i forhold til dit forbrug.

Startpakke ved køb af taletidskort

Når du har bestilt et taletidskort, vil der følge en startpakke med i købet. Denne startpakke giver dig et SIM-kort samt alle nødvendige informationer for at komme i gang med dit nye taletidskort. Hvis du ikke har brugt et taletidskort før, vil alle informationer, som du kan have brug for, være med i startpakken. Det er derfor nemt og hurtigt at komme i gang med dit nye taletidskort, selvom du ikke har prøvet det før.

Taletidskort i udlandet og data

Hvis du har brug for data, SMS’er eller taletid i udlandet, skal du huske at tilkøbe dette. Ellers kan du også købe et SIM-kort fra det land, du befinder dig i. På denne måde kan du ofte spare en del penge.

Hvis du i stedet bare har brug for data, kan du også sagtens tilkøbe dette til dit taletidskort. Du skal bare huske at købe et taletidskort, som også har data – og ikke kun SMS samt taletid. Hvis du skal til udlandet, kan dette også være en fordel.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.