Sådan skifter du dit mobilabonnement

På mp.dk kan du let finde et nyt, og skifte dit mobilabonnement. Læs med her og se hvordan du lettest skifter.

Her på mp.dk gør vi det let og enkelt for dig, at skifte dit mobilabonnement. Du får ligeledes det bedste overblik over alle de danske udbydere, samt hvilke mobilabonnementer de kan tilbyde dig.

Det kan være meget uoverskueligt selv, at skulle finde alle teleselskabernes mobilabonnementer, og derefter sammenligne dem. Derfor hjælper vi dig, og har allerede gjort dette for dig. På mp.dk kan du selv tjekke alle de danske teleudbyderes mobilabonnementer, og derved let og enkelt skifte dit gamle mobilabonnement ud med et nyt og meget bedre.

Nedenfor er der en guide til, hvordan du lettest skifter dit mobilabonnement på mp.dk.

Sådan gør du

Trin 1 - Mobilforbrug

Det vigtigste step før du køber et nyt mobilabonnement er, at kende dit mobilforbrug. Derfor skal du først og fremmest kende til hvor meget du taler, hvor meget du skriver og hvor meget data du bruger. Dette har vi flere forskellige guides til her på siden. Dette kan du blandt andet læse meget mere om her.

Det er dog en god hovedregel, at langt fra alle har brug for mere end 5 GB data. Bruger du ikke din internetforbindelse til specielt meget, kan 2-3 GB også være rigeligt.

Når du kender dit forbrug er du klar til at sammenligne.

Trin 2 - Find det billigste mobilabonnement til dig

Når du kender til dit forbrug, er næste skridt at finde dit det rette mobilabonnement til en fordelagtig pris. Her skal du bruge mp.dk's søgemaskine. I vores søgemaskine indtaster du blot hvor mange timer du taler i telefon, hvor meget data du har brug for og hvor meget SMS/MMS du har brug for.

SMS er ikke det vigtigste i dit mobilabonnement. Det skyldes, at langt de fleste selskaber i dag tilbyder mobilabonnementer med fri SMS og MMS.

Udover ovenstående, kan du også her specificere din søgning. Det gør du ved at tilføje ekstra valg til dit mobilabonnement. Du kan blandt andet vælge netværk, musik eller et specifikt teleselskab du ønsker mobilabonnementer fra.

Efter din specificerende søgning vil mp.dk's søgemaskine nu finde de mobilabonnementer der er på markedet, og som passer bedst muligt til dig. De billigste mobilabonnementer vil altid stå øverst.

Trin 3 - Find og bestil dit mobilabonnement

Det sidste men vigtigste valg er, at du skal beslutte hvilket nyt mobilabonnement du ønsker, og derefter bestille. Når du derfor har fundet dit nye mobilabonnement som indeholder det forbrug, som du har fundet frem til passer på dig, skal du blot klikke på bestil. Du kan derudover altid vælge at se anmeldelser samt flere oplysninger af mobilabonnementet og dens udbyder. Dette gør du ved at trykke på "flere oplysninger" under "bestil" knappen.

Når ovenstående er gjort, og du har klikket på "bestil" knappen, vil du blive dirikteret hen til din valgte udbyders hjemmeside. Herfra vil du kunne bestille dit nye mobilabonnement, og processen er ganske enkel.

Her vælger du om du vil flytte dit nummer over til det nye mobilselskab, eller om du er eksisterende kunde. Vælger du at beholde dit nuværende nummer så det skal flyttes, vil teleselskaberne klare processen for dig. Det er smart fordi du på den måde er sikker på, at det gøres korrekt. Indtil du får registreret dit nye nummer hos teleselskabet, kan der gå 2-3 dage.

Det kan ikke gøres enklere og mere overskueligt end dette, når du skal skifte dit mobilabonnement. Det er en god idé, at skifte dit mobilabonnement en til to gange om året. På den måde følger du hele tiden priserne på markedet, og ender ikke med et gammelt dyrt og forældet mobilabonnement. Du sparer mange penge om året, hvis du jævnligt holder dig opdateret på mobilmarkedet.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Januar 2022 priser)