Populære udbydere

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

De 10 bedste apps til din Smartphone

De bedste apps til lige netop dig og din mobil kommer selvfølgelig helt an på hvem du er, og hvilket behov du har. Dog er der nogle apps som langt de fleste kunne nyde godt af, og nogle der bare er gode at have. Nogle kan gøre dit liv eller visse dele betydeligt lettere, og andre bare sjovere. Derfor anbefaler vi nu nogle forskellige apps, som vi mener kan gavne de fleste.
For at en app skal komme i betragtning eller kan blive kaldt god, så er der nogle grundlæggende behov den skal kunne opfylde. den skal kunne levere en service der er behov for, og som man sandsynligvis ikke kan få på andre måder eller steder. 2 den skal være super let at bruge, især til dagligt. En app behøver nødvendigvis ikke at være flot, men det er vigtig den er simple og nem at anvende.
Der findes både nogle apps som der, som sagt, er gode at have, men også nogle der gør det sociale liv bedre, og måske lidt sjovere. Vi har samlet en god blanding nedenfor.

MobilePay/Swipp/Paii

Disse tjenester gør din betaling til venner, i butikker, eller andre erner meget lettere. I stedet for at få både konto nr og registrerings nummer hver gang du skylder eller skal have penge fra dine venner og bekendte, kan du nu med disse apps nemt sende penge til hvem som helst, bare ved hjælp af hinandens mobilnumre. Man kan overføre forholdsvis store beløb med disse apps, helt op 10.000 kr. MobilePay er den mest udbredte i Danmark med hele 1,6 millioner brugere.

Bank apps

Andre apps som er i samme boldgade er bank apps. Fx Danske Bank har en app, hvis altså du har Danske Bank, gør det let og enkelt at følge din konto, dine aktier og obligationer, samt mange andre features. På den måde skal du ikke logge ind med NemID hver gang du skal tjekke din konto eller andre ting der er bank relateret. De fleste banker i Danmark har en sådan app, Danske Bank er kun et eksempel. Det gør din hverdag en hel del lettere.

Viper

Selvom at Apple allrede nu har Imassege, som sender og modtager beskeder over internettet, så har Viper været i gang i en del år efterhånden. Viper er en app rigtig mange indstiller på deres mobiltelefon, da du ved hjælp af Viper kan ringe og sende beskeder til hinanden ved hjælp af internettet. Det er en rigtig god app at have hvis du bor i udlandet og ofte ringer hjem, eller hvis du er ude at rejse. Det nedsætter din opkaldsafgift og minutpris. Dog er det vigtigt at dem du ringer til også har Viper, ellers kan du ikke ringe til dem over denne app.

Rejseplanen

Er du typen der bruger tog og bus meget i Danmark, så er denne app perfekt, eller rettere uundgåelig. De fleste danskere har den allerede, men hvis du stadig er typen som tjekker tider på nettet foran din computer hver gang, ja så kan du spare meget tid. Rejseplanen er let og enkelt at bruge, og viser dig altid de bedste afgange i løbet af dagen. Det tager ikke mere end 2 min. at finde din afgang med denne app.

TVTID

Dette er en anden dansk app, som er til dig der godt kan lide at vide hvilke programmer der kommer i løbet af dagen eller aftenen på de forskellige kanaler. Denne app viser dig de mest sete kanalers programoversigt, og gør det nemt for dig at tjekke tiderne, og om der kommer noget spændende i fjernsynet. Den er rigtig nem at bruge, i stedet for at slå op i en avis eller søge flere forskellige steder på nettet, ja så er denne app helt perfekt til det simple formål, nemlig at tjekke programmerne i tv.

Clean Master Phone Boost

Denne app er rigtig god for dig der føler din mobil er ved at blive langsom. Appen analysere hele din mobil for alt unødvendigt indhold, og sletter det for dig. Det kan være hukommelsen der har hopet sig op med for gammelt indhold, eller billeder og videoer der kan slettes, som allerede er på din computer. Den er super praktisk at have, så du altid kan holde orden på din mobil.

Red Liv app

Med denne gratis Red Liv app er du altid forberedt hvis du eller en anden skulle komme ud for en ulykke. Du har altid retningslinjerne for livreddende førstehjælp ved hånden med denne app, som er udviklet af Hjerteforeningen. Langt de fleste af os med kørekort eller andet har været igennem førstehjælp, men de fleste har også glemt retningslinjerne igen.
Denne app guider dig igennem hele forløbet og hjælper dig med at redde liv hvis du skulle komme ud for situationen. De fleste der dør af hjertestop kunne have været reddet, hvis folk omkring dem i tidspunktet kunne huske deres førstehjælp. Vær derfor med til at gøre en forskel med denne app, hvis du skulle komme ud for uheldet.

Spotify

Spotify er en livsnyder app, og er blevet forholdsvis vigtig for de fleste unge danskere. Appen giver dig fri musik, og du kan finde alle dine yndlings musikere lynhurtigt, og høre deres musik ligegyldigt hvor du er. Du behøver ikke længere at downloade, ordne alle dine albums. Med Spotify kan du gøre det hele online eller på mobilen, og dine spillelister er altid med dig. Den er rigtig god for musik elskere.

Instagram

En anden app som de fleste heller ikke kommer udenom er Instagram. Instagram er en app hvor du kan være både privat og offentlig. Du kan lave billedgallerier for dine venner og followers. Instagram er blevet rigtig stort, og der er nu flere firmaer der tjener penge den vej, for ikke mindst at snakke om personer der bliver kendte ved hjælp af Instagram. Du kan bygge en hel fanside op omkring Instagram hvis du har tid og lyst, men også bare følge med i hvad dine venner, idoler eller yndlings mærker, samt firmarer går og laver. Appen er super enkel at bruge, og er snart lige så nødvendig som Facebook, hvis du vil følge med i de sociale medier.

Gastro

Er endnu en dansk livsnyder app. Gastro er en app for madelskere, hvor man hele tiden kan være med på de nyeste trends og tindenser inden for mad og råvare. Du bliver kun i godt humør af den, og den er rigtig nem af anvende. Den viser dig gode tips i køkkenet, og kommer med lækre opskrifter til dig der elsker at lave lækkert mad.
Det var vores ti bedste råd til forskellige apps der gør din hverdag lidt nemmere, og lidt sjovere. Vi har samplet de ti apps så de rammer bredt, men det kan være at du har nogle endnu bedre forslag. Hvis du har, så skriv dem endelig til os på mp.dk's facebookside her.

Populære udbydere

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på mp.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.