Mobilpriser - mp.dk

Bedste mobilabonnement: Få 3 tilbud og vælg det bedste.

Indtast få oplysninger, så sørger vi for, at du bliver kontaktet med flere gode tilbud. Det bliver ikke nemmere 😃

Jeg accepterer brugerbetingelserne og privatlivspolitikken, samt samtykker til at Pricebook ApS, mp.dk, Yousee, Telenor, Velkommen og Call me, må behandle mine oplysninger og må kontakte mig på mail, sms eller telefon med uforpligtende tilbud på mobilabonnementer. Jeg kan altid trække samtykket tilbage her.

Bedste mobilabonnement: få 3 tilbud og vælg det bedste

“Jeg håber, du bliver glad for vores service og får et godt tilbud fra en af vores partnere.”

Søren Bay
Søren Bay
Direktør, mp.dk

En del af Pricebook universet

mp.dk har hjulpet danskere i mere end 10 år med at finde det billigste mobilabonnement.

Vi står bag en lang række andre services, der bl.a. hjælper danskere med at spare penge på strømregningen og få hurtigt internet.

Billig el

ELfinder.dk hjælper danskere med at få gode tilbud på en billigere strømregning.

Internet

InternetTjek.dk sørger for du får det bedste tilbud på en hurtig internetforbindelse i hjemmet.

Sådan finder du det bedste mobilabonnement

Der er mange forskellige mobilabonnementer på markedet, og derfor kan det være svært at finde det rette. Her får du 3 gode råd til, hvordan du hurtigt og effektivt finder det billigste og bedste abonnement.

1. undersøg dit forbrug

Først og fremmest er det vigtigt at forstå og undersøge, hvad du har behov for i dit kommende mobilabonnement.

For hvis du f.eks. betaler for en abonnement med meget data, men ender med at bruge meget lidt, er det spildte penge.

2. lad mp.dk gøre arbejdet for dig

Efter du har undersøgt dit forbrug, er det tid til at kigge på priserne.

På mp.dk kan du udfylde vores formuar og få 3 uforpligtende og gratis tilbud på mobilabonnement. Så kan du efterfølgende sammenligne tilbuddene og sikre dig, at du vælger det bedste abonnement tilpasset dit behov.

3. sammenlign dine 3 tilbud

Når du sammenligner dine 3 tilbud på mobilabonnement, skal du huske at sammenligne ud fra samme kriterier. Har du f.eks. fri data i alle 3 tilbud, hvordan er din dækning og er der særlige kundefordele, som gør ét af tilbuddene særligt interessante?

Bedste mobilabonnement - Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål Svar
Hvordan finder jeg det billigste mobilabonnement? For at finde det billigste mobilabonnement, skal du blot udfylde formularen øverst på mp.dk. Så får du 3 tilbud indenfor 24 timer, som du kan sammenligne mellem. Nemmere kan det ikke blive.
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skifter mobilabonnement? Når du snakker med de 3 mobilselskaber, vi samarbejder med, skal du være opmærksom på, at dine ønsker og krav bliver opfyldt. Det kan f.eks. være dækning, mængde af data til rådighed, priser m.m. Jo bedre informeret du er, jo mere sikker bliver du i dit valg af mobilselskab
Hvordan beregnes prisen på et mobilabonnement? Prisen for mobilabonnement beregnes normalt på grundlag af taletid, dataydelse og eventuelle øvrige ydelser som f.eks. streamingtjenester. Ved at kende dit eget behov og forbrug kan du vælge lige præcis det mobilabonnement, der matcher bedst. Så slipper du for at betale for meget.
Kan jeg beholde samme telefonnummer i et nyt mobilabonnement? Ja, det er muligt at beholde dit nuværende telefonnummer i det nye mobilabonnement, så længe du får nummerflytning. Hvis du gerne vil beholde dit nuværende telefonnummer, skal du blot oplyse dette til dit nye mobilselskab. Så klarer de flytningen for dig, uden at du behøver foretage dig noget.
Hvordan får jeg den bedste dækning i Danmark? For at få den bedste dækning i Danmark skal du sikre, at det mobilabonnement du vælger, bruger et netværk med stærke signaler og høj datahastighed, hvor du bor. Kontroller derfor de forskellige mobiludbyders dækning og hastigheder.
Mere om bedste mobilabonnement

Hvor meget data og taletid har du brug for

Måske er du fuldstændig klar over, hvor meget data, taletid og evt. andre yderlser du har brug for i dit kommende mobilabonnement.

Måske kender du slet ikke dit behov og handler derfor i blinde, når du skal vælge dit næste mobilabonnement.

Hvis det sidste er tilfældet, anbefaler mp.dk dig at undersøge dit nuværende forbrug på dit igangværende mobilabonnement. Det kan du nemt og hurtigt gøre ved at logge på deres selvbetjening på dit mobilselskabs hjemme.

Der vil du se alle dine forbrugsmønstre i detaljer.

Indholdsfortegnelse
Populære sider på mp.dk
Mp.dk - Sammenlign mobilabonnementer

Vi hjælper dig med at få det bedste tilbud

Gør som tusindvis af danskere

Siden 2010 har mp.dk hjulpet mere end 50.000 danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement. Som noget nyt har vi nu mulighed for at sætte dig i direkte kontakt med vores bedste samarbejdspartnere via formularen herover.

Danskere hjulpet
+50.000
Gratis og uforpligtende
100%
Få tilbud fra flere udbydere
Min. 3 tilbud
Spar tusindvis af kroner årligt
Gns. 1.200 kr

Få personlig rådgivning

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange tilbud på mobiltelefoni. Anvend vores tilbudsformular og få gratis og 100% uforpligtende rådgivning via mp.dk

Vi sørger for du bliver ringet op af kompetente rådgivere, der hjælper dig med at få lige præcis den løsning der dækker dig og evt. din families behov bedst og billigst.

Mobilabonnement priser