Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

3 ændrer deres betalingsvilkår

Teleselskabet 3 ændrer nu deres betalingsvilkår for deres kunder. Normalvis betales regninger til mobiltelefoni bagud, men 3 har nu ændret deres politik sådan at du nu skal betale dine regninger forud.

Ifølge 3 er dette et tiltag for at strømline deres egne procedurer, men det har da også nogle andre betydelige fordele for 3. De får eksempelvis nemmere ved at håndtere dårlige betalere, og de kan score penge ved at sætte ”lånte” pengene i banken.

”Når de flytter betalingstidspunktet, låner de faktisk pengene af forbrugerne, og dem sætter de selvfølgelig i banken. Der er simpelthen en ekstra rentegevinst og indtægt for 3 og en udgift for forbrugerne,” siger chefkonsulent i forbrugerrådet, Martin Salamon tilPolitiken.

3 afviser dog selv at grunden til at deres politik for betalinger er ændret skyldes økonomisk gevinst i form at renteindtægter.

”Vi tjener ikke flere penge ved at få betalingen forud end bagud. Det er fuldstændig det samme, kunderne kommer til at betale,” siger hun.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.