Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

3 gode råd inden du bestiller et mobilabonnement

Mange faktorer spiller ind ved valg af mobilabonnement

Der er rigtig mange ting, du skal overveje, når du vælger et mobilabonnement. Du skal nemlig vælge et abonnement alt efter, om du snakker meget i telefon, benytter dig meget af internettet, eller blot bruger din mobiltelefon i ny og næ til at sende en SMS-besked.At vælge det rigtige mobilabonnement til dine behov sørger for, at du hverken betaler for meget eller for lidt uden præcis at få, det som du har brug for. Der er nemlig ingen grund til at have et mobilabonnement, der slet ikke er tilpasset til dine behov og ønsker – især ikke, når der findes et hav af forskellige muligheder på markedet, når det kommer til mobilabonnementer.

Hvor meget taler du i telefon?

Inden du bestiller et mobilabonnement, skal du overveje, hvor meget du benytter dig af at tale i telefon. Hvis du blot bruger de sociale medier meget eller sender SMS-beskeder, er der ingen grund til at finde et abonnement, hvor du har timevis af taletid – i hvert fald ikke, hvis du kan undgå det. Her er det vigtigere, at du i stedet bruger tid på at finde et abonnement, der passer bedre til dine behov.

Bruger du meget mobildata?

Der er rigtig stor forskel på, hvor meget vi bruger mobildata. Her taler vi naturligvis om, hvor meget du surfer rundt på internettet via din mobiltelefon. Hvis du ofte er på internettet via din mobil, når du er derhjemme, kan du blot gøre brug af dit bredbånd. Det skal altså være, når du er ude, og du benytter dig af internettet.Hvis du bruger meget tid i bus eller tog, eller hvis du har brug for en masse internet andre steder, er det en fordel med et mobilabonnement, der indeholder en del data. Er dette ikke tilfældet, er der ingen grund til at betale for det. Jo mere data mobilabonnementet inkluderer, jo dyrere er det som regel ofte.

Husk altid at sammenligne mobilabonnementer

Det er en rigtig stor forskel at sammenligne mobilabonnementer inden bestilling af et specifikt abonnement.Dette giver dig et godt overblik over, hvad du kan få, og hvad der er af muligheder i forhold til, hvad du bruger din mobiltelefon til. Her vil du hurtigt få en oversigt af mobilabonnementernes priser, indhold m.m., så der er ingen grund til at bruge tid på at kigge på de forskellige teleselskabers hjemmesider for at finde frem til dette.Her kan du eksempelvis i stedet benytte dig af vor sammenligningstjeneste her på Mp.dk. På den måde undgår du at betale for meget for et mobilabonnement, hvor du slet ikke gør brug af alt det, der er inkluderet i prisen.

Det er ligeledes en fordel at overveje, om du har brug for ekstra indhold i form af streamingtjenester.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.