Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

3 har næsten flere mobilkunder end Telia

Teleselskabet 3 har derfor nu mulighed for at blive det tredjestørste teleselskab i Danmark.

 

Teleselskabet 3 får flere kunder

Selvom teleselskabet 3 ikke har været en af de største selskaber på markedet her i Danmark, så er der noget, der tyder på, at det så småt er ved at ændre sig. De har nemlig nu et mål om at komme op på 1,5 millioner kunder, hvilket rent faktisk er flere kunder, end hvad Telia har lige nu. Hvis teleselskabet 3 får opfyldt deres mål, betyder det, at 3 vil have flere kunder end Telia og derfor blive det tredjestørste teleselskab i Danmark. 

Hvor mange nye kunder har teleselskabet 3 fået?

Bag teleselskabet 3 er Hi3G, der også står bag Oister. De fik intet mindre end 20.000 nye kunder i de tre måneder oktober, november og december sidste år. Det betyder altså, at Hi3G har mange flere kunder, end hvad de havde på samme tidspunkt det forrige år. Nu har Hi3G nemlig intet mindre end 57.000 flere kunder ifølge Berlingske. 

Hvor mange kunder har Hi3G alt i alt?

På grund af de mange nye kunder, så har 3 og Oister til sammen nu hele 1.331.000 kunder. Det er en stor stigning i forhold til tidligere år. Desuden har Telia lige nu omkring 1.444.000 kunder, hvilket de offentliggjorde i september 2018. Man kan derfor roligt sige, at Hi3G stille og roligt haler sig ind på Telia.

  Alle disse tal dækker naturligvis både privat- samt erhvervskunder, hvorfor der selvfølgelig skal tages højde for dette. 

Hvilke mobilabonnementer kan jeg finde hos 3?

Der er mulighed for at finde flere forskellige mobilabonnementer hos teleselskabet 3. Du kan finde mobilabonnementer fra 130 kroner til og med 230 kroner. Du kan desuden få fri tale samt få helt op til 80 GB data, hvis du har brug for dette.  Hos 3 er de især populære for deres 3LikeHome, hvor du har mulighed for at bruge din mobiltelefon på rejsen samt surfe rundt på internettet. Nu har de sørget for, at du også kan gøre brug af 3LikeHome i lande såsom Vietnam, Taiwan, Sydkorea og Malaysia, der er de senest tilføjede lande på listen. 3 skriver selv, at du nu har mulighed for at anvende din mobiltelefon på præcis samme måde, som du bruger den i Danmark, i cirka 99 % af verdens lande. Det betyder altså, at du ikke skal bekymre dig om at gøre brug af din mobiltelefon, når du er på ferie i udlandet.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.