HTC præsenterer Full HD mobil

Ny HTC mobil på 5 tommer med Full HD skærm og quad-core processor.

I går fortalte vi om at Sony var på vej med en ny supermobil der kunne prale med næsten at have en Full HD skærm. I dag har HTC så præsenteret deres J Butterflyhvis skærm der er af typen Super-LCD 3 har opløsningen 1920 x 1080 pixel, altså præcis Full HD. Der bliver også fortalt at mobilen bliver noget af et monster på hele 5 tommer, og foruden den store skærm har den en quad-core processor, 2 GB ram og 16 GB plads med mulighed for yderligere 32 GB ekstra plads.

HTC J Butterflyskulle ramme det Japanske marked i december, men hvornår eller om mobilen kommer til Danmark vises ikke. Men da mobilen har GSM indbygget er det muligt at bruge den på det danske net, så mon ikke vi ser den ramme Danmark på et tidspunkt, eller i hvert fald en mobil med et andet navn og de samme specifikationer.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)