Populære udbydere

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Iphone 7 har det hidtil bedste kamera og er vandafvisende

 • Indholdsfortegnelse

  5 punkter

 • Læsetid

  1 minutter

 • Siden er opdateret

  08/08-2022

Apple har netop lanceret den nyeste iPhone. Det skete den 7. september i San Fransisco. iPhone 7 kommer til Danmark allerede den 16. september og det er der god grund til at glæde sig til.
Dem nye iPhone ligner til forveksling iPhone 6 og 6s, hvilket også var blevet forudset. Den nye iPhone 7 kommer dog i flere farvevarianter, herunder sølv, guld og rosaguld som vi allerede kender, hertil præsenteres to nye farver, nemlig mat finish og en dyb skinnende jetsort. IPhone 7 vil have to størrelser som iPhone 6, 4,7’’ og 5,5’’ og begge modeller er lavet i aluminium.

Bedste telefonkamera nogensinde

Phil Schiller, som er produktmarketingschef præsenterede den nyeste iPhone i familien, og der var specielt fokus på kameraet. Han vovede endda at påstå, at iPhone 7s kamera ville for mange være det bedste kamera, de nogensinde havde ejet. Ifølge ham, er kameraet det tætteste vi kommer på et professionelt kamera i telefonstørrelse.
Selve kameraet er på 12 megapixel og kan optage 50% mere lys samt har en helt ny fotosensor.
iPhone 7 Plus kameraet vil være udstyret med to objektiver. Det vil sige, at kameraet består af et vinkel-objektiv og et tele-objektiv. Rent praktisk betyder det, at iPhone-brugere nu for første gang kan lave optisk zoom, og en bedre software-zoom. Hertil vil Apples nye styresystem, iOS 10 understøtte RAW-filer, hvilket kameraentusiaster med sandsynlighed vil være godt tilfredse med. Frontkameraet bliver også forbedret til 7 megapixel, hvilket selfie-glade forbrugere formentlig vil glæde sig over.
Skærmen på den nye iPhone vil også være forbedret, som er 25 % klarere farver og et brede farveområde. Skærmen på iPhone 7 bruger flere nuancer, hvilket gør oplevelsen mere virkelighedsnær. Det, der vises på skærmen og sådan som det ser ud i virkeligheden, vil altså være tættere på hinanden - uanset om det er billeder, der er blevet taget med telefonen, eller om billedet kommer fra en hjemmeside.

Vandtæt iPhone

iPhone 7 bliver vandtæt i en sådan forstand, at den kan tåle at blive tabt i en swimmingpool. I modsætning hertil står det nye Apple Watch, som man kan dykke med. Det nye Apple Watch har stadig samme firkantede facon, i modsætning til andre udbydere af smart-watches. Uret er vandtæt ned til 50 meter og har indbygget GPS, som fungerer selvom der ikke er en iPhone tilsluttet.

Væk med de originale høretelefoner

Sammen med den nye iPhone lancerer Apple nu trådløse høretelefoner. Derfor er hovedtelefonstikket også fjernet, og hvis man vil bruge traditionelle høretelefoner, skal man bruge USB-stikket i bunden af telefonen. De trådløse høretelefoner kobles til bluetooth og måler via infrarøde stråler, om de er i brug. Siri kan også hjælpe med at aktivere dem, hvis man blot giver dem to bløde slag. Batteriet i høretelefonerne holder i op til fem timer, og oplades i en opbevaringskasse, som også har et indbygget batteri. Hvis man ikke er så meget til trådløse høretelefoner, er det muligt at bruge de traditionelle høretelefoner, og Apple har endda sørget for, at komme en omformer med i pakken.
Som der også var rygter om, vil den nye iPhone ikke længere have en fysisk home-knap. Det bliver derimod i touch-id sensor, som registrerer hvor hårdt der trykkes på den. Ifølge Apple er den nye home-knap designet til at være holdbar, responsiv og trykfølsom. Og så kan den personaliseres, så den ved om det er telefonen ejer, der bruger den. iPhone har ligesom sine forgængere Touch ID, så det ikke er muligt for udefrakommende at låse telefonen op.
Prismæssigt vil iPhone 7 og 7 Plus ligge på nogenlunde det samme som 6 og 6 Plus. Som sædvanlig får den nye iPhone i familien en hurtigere processor. Denne gang bliver den 40% hurtigere end den, der sidder i iPhone 6s og dobbelt så hurtig som den der sidder i iPhone 6. Herudover er den nye processor, A10 Fusion, 50% hurtigere til at behandle grafikken på telefonen.
Prisen er nu også ved at komme ud og mobilselskaberne vil gerne koble telefonkøbet sammen med et abonnement. Dette skal du selvfølgelig lige være lidt vågen omkring og evt. først undersøge hvordan du bedst kommer til den nye Iphone 7. Abonnementsprisen kan du finde her hos https://mp.dk/ eller https://www.telmodi.com/dk/. Står du ikke lige med alle pengene på hånden kan du hente hjælp påhttps://moneybanker.com/dk/

Populære udbydere

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på mp.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.