Taletid
Data
Valgmuligheder
Netværk
Anmeldelser

Blog på mp.dk

iPhone 8

Iphone har 10 års jubilæum i 2017 og der går allerede rygter omkring en opgradering af Iphonen til en ny generation med helt nye features


Apple har netop i september måned lanceret deres seneste skud på stammen af mobiltelefoner. Allerede nu, er der dog begyndt at florere rygter om, om der er en iPhone 8 på vej i det kommende år med de ultimative forbedringer.

Apple lancerede sin første iPhone i 2007, og har derfor 10-års jubilæum i 2017. Et jubilæum bliver ofte fejret på den ene eller anden måde, og derfor summer rygterne og tankerne forhold til, om Apple måske vælger at gøre det ved at opgradere deres iPhone til en ny generation med nogle helt nye features.

Hvad kan vi forvente af Apples Iphone 8?

Ifølge nogle er Apple lige nu i gang med at teste 10 forskellige prototyper for den kommende model, som forventes at blive kaldt iPhone 8. Hvis man tager udviklingen af navngivningen til de tidligere iPhones in mente, så er det forventeligt, at den næste bliver kaldt 8, men Apple kunne selvfølgelig vælge at gøre jubilæet ekstra særligt ved at finde et helt nyt navn.

Normalt har Apple release-dato på de nye generationer af iPhones i starten af september måned, men da jubilæet falder på en anden dato, nemlig 29. juni, kan de måske overraske med at den nye iPhone allerede vil udkomme her.

En feature, som der florerer rygter omkring er, at den nye model vil have en OLED skærm, ligesom Samsungs Galaxy S7 Edge. OLED betegner egentlig ”organisk lysdiode”, og rent fysisk er det en variant af lysdioder, hvor det øverste lag består af et organisk materiale. Denne form for skærm er blevet den nye høje standard inden for skærmteknologi, da den giver dybere sorte nuancer samt er strømbesparende.

Alt dette er dog stadig blot rygter. Den viden kan dog gøre, at nogle vælger at vente med at købe en ny iPhone, hvis der et halvt år senere kommer en bedre og opdateret udgave på markedet. Et af rygterne går også på, at hele telefonen vil bestå af glas, så det lidt vil minde om 4’eren og 4s’eren, som havde front og bag bestående af glas, hvorimod de nyeste modeller består af glas på frontsiden og aluminum bagpå.

Samtidig med, der findes forskellige tanker og antagelser om en ny iPhone 8, er der også andre, som mener, at det blot vil følge den allerede eksisterende udvikling, så det vil være en ny iPhone 7S med samme design som 7’eren, dog blot med nogle bedre teknologiske funktioner. Her er der endda også rygter om, at den vil kunne fås i en rød farve.

Uanset hvad, er det hele dog stadig rygter, og det er ikke til at vide, hvad Apple vælger at gøre med den næste version af iPhonen.
Til toppen