Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Nexus 4 fra Google og LG er officiel

Den forrige Nexus model, Nexus 3 var en topmodel, og med de specifikationer Nexus 4 kommer med, kan man godt kalde den nye model det samme.

Mobilen er udstyret med en quad-core processor fra Qualcomm, den såkaldte Snapdragon S4 Pro der kører på 1,5 GHz. Sammen med den kraftige processor kommer mobilen med hele 2 GB ram.

Skærmen der er på 4,7 tommer ogaf typen True HD IPS Plus, har en opløsning 1280 x 768 pixel med en ppi på 320. Desuden er den beskyttet med det meget velkendte gorilla glass 2.

Det helt nye ved Nexus 4 er det nye styresystem der følger med mobilen, nemlig Android 4.2, som Google kalder deres hurtigste til dato.

Nexus 4 kommer i 2 forskellige versioner af indbygget hukommelse, nemlig en på 8 GB og en på16 GB. Nexus 4 skulle ramme verdensmarkedet d. 13 november, men om danmark er en del af det marked vides endnu ikke, ligesom prisen også er ukendt.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.