Nexus 4 fra Google og LG er officiel

I dag præsenteres den længe ventede Nexus 4 mobil, der er udviklet i samarbejde mellem LG og Google

Den forrige Nexus model, Nexus 3 var en topmodel, og med de specifikationer Nexus 4 kommer med, kan man godt kalde den nye model det samme.

Mobilen er udstyret med en quad-core processor fra Qualcomm, den såkaldte Snapdragon S4 Pro der kører på 1,5 GHz. Sammen med den kraftige processor kommer mobilen med hele 2 GB ram.

Skærmen der er på 4,7 tommer ogaf typen True HD IPS Plus, har en opløsning 1280 x 768 pixel med en ppi på 320. Desuden er den beskyttet med det meget velkendte gorilla glass 2.

Det helt nye ved Nexus 4 er det nye styresystem der følger med mobilen, nemlig Android 4.2, som Google kalder deres hurtigste til dato.

Nexus 4 kommer i 2 forskellige versioner af indbygget hukommelse, nemlig en på 8 GB og en på16 GB. Nexus 4 skulle ramme verdensmarkedet d. 13 november, men om danmark er en del af det marked vides endnu ikke, ligesom prisen også er ukendt.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)