Nyt fra Apple - efterfølgerne til iPhone 6 og 6 Plus

Apple har netop lanceret deres efterfølgere til iPhone 6, men også en ny iPad og TV-boks var i spil.

Apple har netop lanceret deres efterfølgere til iPhone 6 og 6 Plus som selvfølgelig kommer til at hedde 6S og 6S Plus. Dog var det ikke kun iPhones Apple kunne vise frem til deres tilhængere, men også en splinterny iPad og en opdateret TV-boks, som Apple vil bruge til at vinde brugerne tilbage.

Der har nemlig på det seneste været pres internt hos Apple, da de gerne ville tjene penge på andet end deres iPhones. Derfor har Apple nu prøvet sig med nye tiltag, og her skal en ny kæmpe iPad og en opdateret TV-boks gerne vinde nogle af brugerne tilbage til Apple.

For på årsdagen for sidste års præsentation kommer nu to nye iPhone-telefoner som var forventeligt, men også den hidtil største iPad og TV-boks var at få øje på. Hvor Apples topchef, Tim Cook, normalt vil tillægge de sidste to timer af den fire timer lange præcentation til de vigtigste og mest banebrydende ændringer, som alle selvfølgelig troede var tillagt iPhonen, nej så var de sidste to timer tillagt kæmpe iPadden og den opdaterede TV-boks.

iPhone 6S og 6S Plus

Dog er vi ikke helt ligeglade med de nye iPhones, som Tim Cook udnævner til at være de mest avancerede iPhones til dato, og de mest avancerede smartphones i verden.

Begge iPhones ligner deres forgængere, dog er det nu muligt at få dem i andre farver, men ikke størrelser. Tim Cook lagde heller ikke fingrende imellem hans lovprisning til de nye mobiltelefoner, som er udstyret med Force Touch-teknologi, hvor kraften af ens tryk giver forskellige funktioner, fuldstændig som Apples smartur, Watch. Apple kalder dog selv teknologien "3D Touch."

iPhone 6S vil med tilskud fra mobilselskaberne i USA som har ret til at binde kunderne i to år, komme til at koste 199 dollars, mens iPhone 6S Plus kommer til at koste fra 299 dollars, fra 25 september. Dog kender vi endnu ikke til salgsstart i Danmark. Det er dog vist at de tidligere modeller sættes ned i pris.

iPhone hiver pengene hjem for Apple

iPhone salget er da også tvunget til at blive en succes. da to tredjedele af Apples indtjening, 63 procent i 2 kvartal 2015, i dag kommer fra iPhone-salget. Hvorimod salget af iPads gennem de seneste to år er gået tilbage for hvert kvartal. Den dag Apple derfor ikke længere formår at levere iPhones deres kunder elsker, er der ikke meget andet at hente indtjening på. Ét enkelt kvartal gør dog ikke nogen undergang for Apple, da Apple på nuværende tidspunkt er det selskab i derden der har den største kontantbeholdning på over 200 milliarder dollars.

Men netop pga af den faldende indtjening fra Apples andre produkter, har Apple denne gang prøvet at fokusere mere på deres udvikling af iPadden og deres opdaterede TV-boks. Det er dog endnu uvis om Apple kommer med flere opdateringer af andre produkter.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)