Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Apple lukker iTunes

iTunes var en af de første streamingtjenester

I dag findes der et hav af streamingtjenester på markedet, hvor du kan se både film og serier samt høre musik. Mange af os er derfor begyndt at bruge disse tjenester til underholdning i stedet for at lytte musik på en CD eller se fjernsyn på de almindelige kanaler. En af de første store streamingtjenester på markedet var iTunes fra Apple. iTunes var nemlig på markedet før alle de store tjenester, vi kender i dag som for eksempel Spotify eller Tidal. Men det er nu snart slut, da Apple ikke længere vil holde iTunes tilgængeligt længere. De ønsker i stedet at gå i gang med at integrere musik og film i applikationer, der er selvstændige til både podcasts, musik og film. Det hele bliver derfor opdelt i stedet for at være samlet. 

Hvad bliver der af min købte musik og mine købte film?

Hvis du gennem tiden har købt både musik og film på iTunes, så tænker du måske over, hvad der kommer til at ske med alt dette indhold, når iTunes lukker og slukker. Men du behøver slet ikke være bekymret – der kommer nemlig ikke til at ske noget drastisk. Du vil have mulighed for at finde alt dit indhold i de specifikke apps til enten TV, musik eller podcasts. Du vil derfor ikke miste noget af dit indhold, selvom iTunes lukker ned. Dette er en fordel for dig, der har købt en masse film og musik gennem tiden – det ville nemlig være ret ærgerligt at miste dette, fordi selve platformen valgte at lukke ned. 

Hvornår lukker iTunes?

 Det er selvfølgelig også værd at vide, hvornår iTunes, som vi kender det i dag, lukker og slukker. Selve opdelingen af iTunes til de selvstændige apps siges at ske til efteråret. Der er endnu ikke nogen helt præcis dato for denne opdeling, men den vil komme ud, når vi nærmer os efteråret. På den måde bliver du derfor opdateret om ændringen, så du er klar over, hvornår det ender med at ske. Når selve opdelingen er på plads, kan du installere opdateringen, hvorefter du vil få de selvstændige apps. Herefter vil iTunes naturligvis forsvinde helt. Apple skriver, at intet af det købte indhold vil gå tabt, men det anbefales alligevel, at du altid tager en backup for at være helt sikker. Dette gør, at du på ingen måde behøver at bekymre dig om, hvorvidt du ender med at miste alt det indhold i form af musik og film, som du har downloaded. 

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.