Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Apples hidtil vigtigste iPhone

Den nye iPhone 7 er på vej, og bliver med stor sandsynlighed lanceret den 7. september. Tim Cook vil som sædvanlig præsentere den nye iPhone foran et gigantisk Apple-interesseret publikum, men det går ikke så godt for Apple, som det har gjort. Nye tal viser nemlig, at Apples salg af iPhones er faldet med 7,7% i andet kvartal i år, i forhold til sidste år. Det er således første gang nogensinde, at Apples iPhonesalg falder for tredje kvartal i træk, skriver Finans.dk. Det ser umiddelbart ikke godt ud for Apple i og med det er iPhone, der er virksomhedens primære indtægtskilde, og falder salget på den, påvirkes hele virksomheden.

Apples salgstal er faldet over hele verden, men specielt i Kina har der været nedgang. Apple har mistet hele 30% af sit marked, hvilket er en betydelig størrelse. Det er tal fra både IDC og Gartners der viser denne tendens, og de viser samtidig Andriods salgstal stiger enormt. Andriods markedsandel er steget fra 82,2% til 86,2% fra andet kvartal sidste år, til andet kvartal i år. Det kræver derfor en helt unik nyhed fra Apple til efteråret, hvis tallene skal stige igen, men rygterne tyder ikke helt på den store revolution.

Den nye iPhone

Selvom mange eksperter er af den overbevisning, at Apple bør være revolutionerende med sin nye iPhone, er der ikke meget der tyder på det. Det lader nemlig til, at den nye iPhone, som højst sandsynligt bliver kaldt iPhone 7, kommer til at minde en del om 6’eren. Skærmen kommer med stor sandsynlighed til at være tilgængelig i to størrelser, som vil blive de samme som iPhone 6 og 6 Plus, henholdsvis 4,7" og 5,5". Selve telefonen vil dog være lidt tykkere, men set med positive øjne, vil det betyde mere plads til batteriet. Det japanske medie MacOtakara, har spået, at den nye iPhone 7 vil komme i mørkeblå i stedet for sort, eller måske i begge farver, skriver businessinsider.com. En anden nyhed, som muligvis vil være at finde på den nye iPhone, er det såkaldte dual-kamera. Dual-kamera-teknologien går i det store hele ud på, at flere små kameraer bliver samlet i én enhed, hvilket resulterer i en bedre billedkvalitet på samme mængde plads. Man kan også vælge, at have samme billedkvalitet, men på mindre plads. Herudover kan dual-kamera-funktionen optage i en form for 3D, som giver mere dybde i billedet. Rygterne siger dog, at det kun bliver Plus-modellen, som får dual-kamera, og den almindelige model vil få et almindeligt kamera.

Dual-kamera er ikke det eneste rygte omkring kameraet i den nye iPhone. Mange har brokket sig over kameraet på iPhone 6 var for stort og stak for langt ud, men ifølge de nye rygter fra MacRumors skal det nu (næsten) være slut. Det tyder nemlig på, at kameraet kommer til at stikke mindre ud, men vil ikke gå helt i ét med telefonen. Ligesom kameraet har fået en del kritik, har der også været snak om, at det ikke giver mening kun at have 16GB, så den nye iPhone starter med stor sandsynlighed på 32GB, så der er plads til en del mere i telefonens hukommelse.

Et af de helt store rygter har gået på, at den nye iPhone muligvis bliver med trådløs opladning, men det vides endnu ikke med sikkerhed. Den trådløse opladning vil være et revolutionerende tiltag i

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.