Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Applikationen der redder liv

App fra Trygfonden

En ny app fra Trygfonden er nu kommet ud, så alle danskerne kan benytte sig af den. Den har været fremme i et lille stykke tid, men er stadig så ny, at det ikke er sikkert, at du kender til den. Appen bliver kaldt for Hjerteløber-appen og er med til i at redde liv. Appen er designet med henblik på, at det skal være muligt for andre mennesker at nå hurtigt frem til nogle mennesker, der har brug for kritisk førstehjælp. Eksempelvis er der måske nogle mennesker, der kan yde førstehjælp, der er lige i nærheden og derfor kan komme en del før tid, end hvad ambulancen kan. Det er derfor, at nogle mener, at denne app rent faktisk kan redde liv.

Hvor mange mennesker er en del af Hjerteløber-appen?

Det siges, at siden appen startede, så er der mere end 35.000 danskere, der har tilmeldt sig appen. Appen er for de helt almindelige danskere, der kan førstehjælp og gerne vil hjælpe, hvis der er brug for det. Men de kan kun hjælpe, hvis man ved, at der er brug for ens hjælp. Og det er her, at appen fra Trygfonden kan hjælpe. Hvis man tilmelder sig appen, så vil appen alarmere en hjerteløber i nærheden, hvis der er behov for hjælp. Når denne alarm lyder, så kan hjerteløberen hurtigt komme hen til den specifikke lokation og hjælpe den person, der har brug for det. 

Hvor er Hjerteløber-appen tilgængelig?

Hjerteløber-appen er lige nu kun tilgængelig i Region Hovedstaden. Dette er på grund af, at det er der, der er allerflest mennesker i Danmark. På den måde kan man hurtigere finde ud af, hvad der rent faktisk virker og hvad der ikke virker samt indsamle mere information. 

Kan jeg tilmelde mig til Hjerteløber-appen?

Hvis du gerne vil tilmelde dig til Hjerteløber-appen, så skal du som minimum være 18 år gammel. Du skal derudover være i stand til at yde hjertelungeredning, hvis du ønsker at tilmelde dig. Som tilmeldt hjerteløber er du nemlig en ekstra form for ressource til de danske ambulancer, hvorfor du skal have styr på, hvad du laver – og ikke blot tilmelde dig for sjov. Det er nemlig rent ud sagt mellem liv og død. Hvis der er brug for dig et sted, så er det Alarmcentralen, der sender alarmen ud. Dette vil ske, hvis der eksempelvis sker et hjertestop i nærheden af din lokation.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.