Billig telefoni til små virksomheder hos Oister

Små virksomheder kan nu hos Oister finde de helt rigtige og billige mobilabonnementer til virksomheden

Hvis du er selvstændig eller ejer et mindre firma, så kan det være, at du skal tage et kig hos Oister, hvis du er på udkig efter firmatelefoni. Oister har nemlig lavet flere pakker til mindre virksomheder, da de ønsker at komme mere ind på dette marked.

 

Pakker til mindre firmaer

Hos Oister skriver de, at hvis du er selvstændig eller ejer en mindre virksomhed, så er der mange penge at spare hos dem. Med deres Oister Biz forklarer de nemlig, at du og dine medarbejdere får masser af data og tale i både Danmark og EU til markedets laveste priser. De nævner desuden, at deres pakker ikke kommer med nogen binding. Men hvad kan du så få hos Oister med deres Oister Biz? Rent faktisk så minder Oister Biz meget om det, som Oister tilbyder til alle deres privatkunder. Det vil altså sige, at du kan forvente pakker med ret meget data og tale uden at betale en høj pris for det. Desuden er det også en fordel, at mobilabonnementerne ikke kommer med nogen form for binding, da du herved kan skifte lige med det samme, hvis det ikke var, hvad du havde håbet på. Du kan lige nu finde tre forskellige mobilabonnementer på deres side. Disse abonnementer er følgende: Nummer 1:

Det billigste mobilabonnement på siden koster i alt 80 kroner om måneden eks. moms. Her får du fri tale samt 20 GB data. Du får også 5 GB data i EU. Der er fri SMS inkluderet i dette abonnement. 

 Nummer 2:Det næste mobilabonnement på siden koster i alt 100 kroner om måneden eks. moms. Her får du også fri tale samt fri SMS, men du får til gengæld 60 GB data. Der er desuden 6 GB, som du kan bruge i EU. Nummer 3: Det sidste – og også det dyreste mobilabonnement – koster i alt 120 kroner om måneden eks. moms. Her får du både fri SMS, fri tale og fri data. Du får også 8 GB data, som du kan bruge indenfor EU. Med disse tre mobilabonnementer kan du vælge den pakke, der passer bedst til dig og dine behov. Den største fordel er mængden af data, hvorfor du her skal finde ud af, hvor meget data du rent faktisk har brug for på din firmatelefon.   Desuden skal du være opmærksom på, at hvis du overstiger mængden af data, når du bruger data i EU, så bliver der takseret for hver efterfølgende megabyte med 4 øre.  Du har derudover mulighed for at administrere alle telefonnumre via et enkelt login, hvis du har flere telefonnumre i din virksomhed.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)