Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Bliv rejseklar med mobilabonnementer fra Oister

Oister tilbyder rejseklare mobilabonnementer

At rejse med mobilen betyder for mange, at du kommer hjem til en ekstrastor mobilregning. Men det behøver det ikke! Du kan nemlig finde selskaber, der tilbyder data indenfor EU samt til andre lande, så du ikke behøver at bekymre dig på ferien. Det vil nemlig være ærgerligt at komme hjem fra ferie til en stor regning, som du skal betale for dit mobilforbrug. Læs meget mere om, hvad Oister kan tilbyde af rejseklare mobilabonnementer

Flere billige og rejseklare mobilabonnementer hos Oister

Som nævnt ovenfor er der mulighed for at finde flere mobilabonnementer hos Oister, der er lavet, så du uden bekymring kan bruge mobilen på din ferie. Du kan lige nu finde fem rejseklare og billige mobilabonnementer hos Oister. Disse mobilabonnementer indeholder følgende:  Mobilabonnement nummer 1: - Fri SMS/MMS - 2 timers tale - 2 GB data - 2 GB indenfor EU  Mobilabonnementet koster 49 kroner om måneden.  Mobilabonnement nummer 2: - Fri SMS/MMS - 5 timers tale - 5 GB data - 4 GB data indenfor EU  Mobilabonnementet koster 79 kroner om måneden.  Mobilabonnement nummer 3: - Fri SMS/MMS - 5 timers tale - 25 GB data - 5 GB data indenfor EU  Mobilabonnementet koster 89 kroner om måneden.  Mobilabonnement nummer 4: - Fri SMS/MMS - 30 timers tale - 30 GB data - 5 GB data indenfor EU  Mobilabonnementet koster 99 kroner om måneden.  Mobilabonnement nummer 5: - Fri SMS/MMS - Fri tale - 40 GB data - 6 GB data indenfor EU  Mobilabonnementet koster 109 kroner om måneden. Der er derfor rig mulighed for at finde et mobilabonnement, der passer til dine behov – også hvis du ønsker at gøre brug af din mobiltelefon, når du er i udlandet. På den måde har du nemlig altid mulighed for at anvende internettet indenfor Europa uden at betale ekstra, hvis du har brug for det. 

Ingen binding og hjælp til opsigelse hos Oister

Ved at bestille et mobilabonnement hos Oister er der flere fordele. En af disse fordele er, at der ikke er nogen binding. Det vil sige, at du ikke binder dig i en bestemt periode, men i stedet frit kan skifte til et andet mobilabonnement eller teleselskab, hvis du har lyst til det. Derudover hjælper Oister dig med at opsige dit mobilabonnement hos dit nuværende teleselskab, hvis du ønsker at bestille et abonnement hos dem. Det betyder, at du ikke selv behøver at gøre noget, da Oister klarer det hele for dig, når først du har klikket ind på deres hjemmeside og bestilt et eller flere mobilabonnementer.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.