TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 21/08-2016

Brug mp.dk og spar kassen!

Vidste du godt, at ca. 95 % af den danske befolkning har det forkerte mobilabonnement i forhold til, hvad der bedst kan betale sig for dem økonomisk?

Yderligere har 92 % af alle danske telekunder et abonnement, som er for stort til deres forbrug, hvorfor de betaler mere, end de behøver.

Det er netop for at løse disse problemer, at mp.dk blev startet som en service for alle mobilkunder i Danmark. 

Dovenskab koster dig dyrt

En undersøgelse foretaget af Megafon på vegne af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i 2013 viser med stor tydelighed, hvor meget der er behov for gennemskuelighed på mobilmarkedet samt en sammenligningsside som mp.dk.

Resultaterne i undersøgelsen viser, at 35 % af de danske telekunder har haft deres mobilabonnement i mere end 3-4 år. Dette på trods af, at teleeksperter råder danske forbrugere til at sammenligne deres mobilabonnement med andre på markedet min. hver sjette måned. I perioder hvor dit mobilforbrug ændrer sig, er det særligt tilrådeligt at holde øje med hvad andre teleselskaber tilbyder.

Det er endvidere ofte dovenskab som koster de danske forbrugere kassen, når de skal vælge mobilabonnement. For selvom nogle naturligvis skifter teleselskab eller blot abonnementsløsning, så har 47 % af disse som skifter ikke undersøgt priserne hos andre teleselskaber.

Dette selvom prisforskellen på de dyreste til de billigste mobilabonnementer er mellem 1.230 og 2.190 kr. årligt.

Det er derfor værd at bruge 4-5 min. på at indtaste mobilforbruget på mp.dk og dernæst se, hvilket mobilabonnement der rent faktisk er det mest økonomiske for dig.

Hold dig opdateret gennem mp.dk/blog

For at skabe den bedst mulige service for dig, forsøger vi kontinuerligt at forbedre mp.dk, så alle dine forventninger indfries og du opnår det bedste overblik over mobilmarkedet.  

Vi har derfor oprettet denne blog, hvor vi vil opdatere dig omkring alt det nyeste på mp.dk samt mobilmarkedet generelt. Vi arbejder på en lang række tiltag, som vil gøre dig i stand til at holde et vågent øje med mulighederne for at spare penge på dit mobilforbrug.

Så har du lyst til at blive opdateret om alt det nye på mobilmarkedet samt mp.dk, opfordrer vi dig til at tilføje vores blog til dine internet favoritter, så du hurtigt og nemt kan tjekke den seneste udvikling.

På mp.dk´s oversigt kan du sammenligne alle mobilabonnementer i Danmark og ved at indtaste dit personlige forbrug, kan du se hvilket mobilabonnement, der bedst passer til lige præcis dig.

Så vil du undgå at være blandt det store flertal, som betaler for meget for deres mobilforbrug? Hvis ja, så husk altid at sammenligne dit mobilabonnement med øvrige på mp.dk.

Hvis du ikke sammenligner, kan det nemlig blive en dyr fornøjelse for dig.