CBB tilbyder ferieklare mobilabonnementer

Er du klar til at tage på ferie? Hvis du har bestilt en ferie, er det altid en fordel med et ferieklart mobilabonnement. Lige nu kan du finde flere mobilabonnementer, der er klar til din ferie hos CBB.

Find mobilabonnementer til ferien hos CBB

CBB skriver det selv: ”Ta’ mobilen med på ferie – det er lige ud af landevejen”. Dette gør de, fordi de lige nu tilbyder mobilabonnementer, der er velegnede til at tage med på din næste ferie. Det vil sige, at de forskellige mobilabonnementer har ekstra data, som du kan gøre brug af indenfor EU. På den måde behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt du surfer for meget rundt på internettet, når du er ude og rejse. Men hvad kan de så tilbyde dig, og hvor meget ekstra data får du? Det kan du læse meget mere om her.

Vælg mellem flere forskellige mobilabonnementer

Pt. kan du vælge imellem tre forskellige mobilabonnementer, hvor du får dobbelt op på data indenfor EU hos CBB. Disse mobilabonnementer indeholder følgende:  Mobilabonnement nummer 1: - Fri SMS/MMS - Fri tale - 50 GB data - 16 GB data indenfor EU hele sommeren (før 8 GB data indenfor EU) Mobilabonnementet koster 159 kroner om måneden og det er inklusive musiktjenesten Tidal. Dette er en fordel for dig, der elsker streaming af musik.  Mobilabonnement nummer 2: - Fri SMS/MMS - Fri tale - 40 GB data - 12 GB data indenfor EU hele sommeren (før 6 GB data indenfor EU)  Mobilabonnementet koster 119 kroner om måneden.  Mobilabonnement nummer 3: - Fri SMS/MMS - 15 timers tale - 45 GB data - 12 GB data indenfor EU hele sommeren (før 6 GB data indenfor EU)  Mobilabonnementet koster 119 kroner om måneden.  Du kan også finde et fjerde mobilabonnement hos CBB. Dette mobilabonnement inkluderer dog ikke dobbelt op data indenfor EU. 

Fordele ved mobilabonnementer hos CBB

Der er flere fordele ved at vælge et mobilabonnement hos CBB. Blandt andet er oprettelsen gratis, hvorfor du ikke skal betale noget for at blive kunde og bestille et mobilabonnement hos dem. Du får ydermere altid fri SMS og MMS samt gratis telefoni til andre CBB-kunder. Sidst men ikke mindst er der ingen former for gebyrer eller binding. Da der ikke er nogen binding, kan du skifte mobilselskab med det samme efter opsigelsesperioden, hvis du har brug for et andet mobilabonnement. Hvis du vil vide mere om CBB, er der mulighed for at klikke ind på deres hjemmeside, hvor du kan finde alle de oplysninger du har brug for. Det kan ligeledes være en fordel at sammenligne priser på mobilabonnementer hos Mp.dk. Her kan du få et overskueligt overblik over mobilabonnementer på markedet – også de mobilabonnementer, der kommer med data til ferien.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)