Dårlig signal dækning på dit mobilabonnement

Oplever du sommetider, at der er en dårlig dækning på din bopæl? Så kan det være, at du ikke har et mobilabonnement hos det helt rigtige mobilselskab. Der er nemlig forskel på dækningen i de forskellige områder – også hos de forskellige mobilselskaber.

Er dækningen dårlig hos dig?

Hvis du regelmæssigt oplever, at der er en dårlig dækning der, hvor du bor, så er det en god løsning at tjekke, om du kan få en bedre dækning fra et andet mobilselskab. Det kræver naturligvis, at du skifter dit mobilabonnement, men det er heldigvis forholdsvis nemt og hurtigt i dag. Sommetider kan det endda også ende med at blive billigere for dig.Der er flere netværk i Danmark, der ikke arbejder sammen. Derfor har du også tre forskellige muligheder, når det kommer til mobilsignalet og dækningen. Mens nogle signaler er gode i nogle områder, er de ikke så gode i andre områder.Der er nemlig stor forskel på, hvordan de forskellige mobilnetværk dækker i de forskellige områder i Danmark. Det kan derfor være en fordel at se, om det ikke vil hjælpe dig at skifte mobilabonnement og mobilselskab for at få en bedre dækning på lige netop din adresse.

Hvilke forskellige mobilnetværk findes der, og hvem ejes de af?

Der findes i alt tre forskellige mobilnetværk i Danmark. De ejes alle af tre forskellige mobilselskaber. Teleselskabet 3, Telia/Telenor og TDC ejer hver deres netværk. Men hvordan er det så muligt, at der er så mange forskellige mobilselskaber i Danmark? Det er fordi, at de andre mindre mobilselskaber lejer sig ind på disse netværk.Når du skal finde ud af, om et specifikt teleselskab har en god eller dårlig dækning i dit område, skal du lægge mærke til disse tre netværk. Du kan tjekke dette på et dækningskort, hvilket vi altid anbefaler, at du gør, inden du vælger at bestille et nyt mobilabonnement.

Hvad hvis jeg finder ud af, at mit nuværende selskab har en dårlig dækning på min adresse?

Hvis du på dækningskortet finder ud af, at dit nuværende mobilselskab ikke har en god dækning på netop din adresse, skal du undersøge, om der er et andet mobilselskab, hvor dækningen er bedre.Hvis dette er tilfældet, er det en god idé at skifte mobilabonnement. Du kan skifte mobilabonnement nemt og hurtigt, og rent faktisk så vil det nye selskab klare det hele for dig, hvis du vælger at beholde dit gamle nummer. Det vil derfor ikke kræve meget af dig og vil helt bestemt være det værd, hvis du ender med at få en meget bedre dækning. Husk at der kan være en bindingsperiode på dit mobilabonnement samt en opsigelsesperiode. Opsigelsesperioden er typisk på omkring 1 måned.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)