Mange danskere har mere end ét sim-kort

Nye tal viser at hver dansker gennemsnitligt har 1,5 sim-kort.

Erhvervsstyrelsen har netop opgjort tal fra første kvartal 2012. Tallene viser at der i første kvartal var 8.285 millioner mobilabonnementer, hvilket er inklusiv mobilt bredbånd og taletidskort. Det svarer til, at hver dansker gennemsnitligt har 1,5 sim-kort.

De nye tal viser også, at TDC er Danmarks største mobilselskab, med en markedsandel på 26,5 %. Herefter kommer Telenor og Telia, der sidder henholdsvis på 17 og 16,5 % af det danske marked. 3 har blot 7 % af markedet.

De største selskaber oplever ingen eller kun en meget lille vækst i abonnementer Telia har som det eneste selskab af de ”store”, formået at forhøje abonnementstallet, hvor Telenor faktisk har mistet en del kunder eller i hvert fald kunder med flere abonnementer.

3 har i samme periode næsten fordoblet antallet af aktive abonnementer. I 2008 havde de 251.562aktive abonnementer, mens det tal i første kvartal i år, var på hele 508.697 aktive abonnementer.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)