Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Mange danskere har mere end ét sim-kort

Erhvervsstyrelsen har netop opgjort tal fra første kvartal 2012. Tallene viser at der i første kvartal var 8.285 millioner mobilabonnementer, hvilket er inklusiv mobilt bredbånd og taletidskort. Det svarer til, at hver dansker gennemsnitligt har 1,5 sim-kort.

De nye tal viser også, at TDC er Danmarks største mobilselskab, med en markedsandel på 26,5 %. Herefter kommer Telenor og Telia, der sidder henholdsvis på 17 og 16,5 % af det danske marked. 3 har blot 7 % af markedet.

De største selskaber oplever ingen eller kun en meget lille vækst i abonnementer Telia har som det eneste selskab af de ”store”, formået at forhøje abonnementstallet, hvor Telenor faktisk har mistet en del kunder eller i hvert fald kunder med flere abonnementer.

3 har i samme periode næsten fordoblet antallet af aktive abonnementer. I 2008 havde de 251.562aktive abonnementer, mens det tal i første kvartal i år, var på hele 508.697 aktive abonnementer.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.