Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Danskernes dataforbrug er steget markant

Det kan næppe komme som nogen overraskelse at når salget af smartphones stiger, så stiger dataforbruget også. Danskerne har taget smartphones til sig, og dermed også alle dens smarte funktioner der sørger for at man altid kan være online og tjekke mails, facebook, twitter osv.

Derfor viser nye tal fra erhvervsstyrelsen også, at dataforbruget fra mobiltelefoner på bare et år er steget med hele 240 %. I det samme år, er antallet af mobile bredbånds abonnementer steget med 20 %.

Internet på mobilen har også haft betydning for antallet af afsendte sms’er. For andet år i træk er den gammeldags kommunikations måde nedadgående. Noget tyder på at de nye og smarte mobile apps er baggrunden for de færre afsendte sms’er.

Selvom sms’en har sine bedste dage bag sig, så er mms’en i fremgang, faktisk bliver der sendt 51,5 % flere billedbeskeder i forhold til sidste år. Men selvom vi danskere sender flere billedbeskeder, er det stadig en meget lille del i forhold til sms’erne. I første halvår af 2012 sendte hver mobilabonnement hver måned gennemsnitligt 132 sms’er, mens der blot blev sendt 1,5 mms’er.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.