TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 21/11-2012

Danskernes dataforbrug er steget markant

 

Det kan næppe komme som nogen overraskelse at når salget af smartphones stiger, så stiger dataforbruget også. Danskerne har taget smartphones til sig, og dermed også alle dens smarte funktioner der sørger for at man altid kan være online og tjekke mails, facebook, twitter osv.

 

Derfor viser nye tal fra erhvervsstyrelsen også, at dataforbruget fra mobiltelefoner på bare et år er steget med hele 240 %. I det samme år, er antallet af mobile bredbånds abonnementer steget med 20 %.

 

Internet på mobilen har også haft betydning for antallet af afsendte sms’er. For andet år i træk er den gammeldags kommunikations måde nedadgående. Noget tyder på at de nye og smarte mobile apps er baggrunden for de færre afsendte sms’er.

 

Selvom sms’en har sine bedste dage bag sig, så er mms’en i fremgang, faktisk bliver der sendt 51,5 % flere billedbeskeder i forhold til sidste år. Men selvom vi danskere sender flere billedbeskeder, er det stadig en meget lille del i forhold til sms’erne. I første halvår af 2012 sendte hver mobilabonnement hver måned gennemsnitligt 132 sms’er, mens der blot blev sendt 1,5 mms’er.