Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Dataforbrug på mobilen – har du brug for et mobilabonnement med fri data?

Mange danskere surfer rundt på internettet via mobilen

Størstedelen af den danske befolkning ejer en smartphone. De fleste af os gør også brug af internettet via vores smartphone. Det betyder, at vi har brug for et mobilabonnement, hvor vi kan komme på internettet – hvis vi altså ikke er i nærheden af en Wi-Fi-forbindelse. Hver eneste gang du åbner internettet eller en app, der gør brug af internettet, så vil det kunne ses på dit dataforbrug. Men hvordan lærer du dit behov at kende, og hvor meget data har du brug for?

Tjek dit dataforbrug nemt og hurtigt

Det et muligt at tjekke dit dataforbrug nemt og hurtigt. Du kan nemlig blot gøre det selv ved at klikke ind på dit mobilselskabs hjemmeside og logge ind på din selvbetjeningskonto. Her har du typisk mulighed for at se dit forbrug de forskellige måneder. Du kan også tjekke det via din mobiltelefon inde i dine indstillinger på nogle telefoner. Det er derfor slet ikke så svært at finde ud af det, og det kan være til stor gavn for dig at kende dit dataforbrug, når du skal vælge mellem flere forskellige mobilabonnementer

Har jeg brug for et mobilabonnement med fri data?

I dag har du mulighed for at finde et hav af forskellige mobilabonnementer fra diverse mobiludbydere. Derfor burde det være muligt at finde et mobilabonnement, der passer optimalt til dine behov. Du kan både finde mobilabonnementer med blot en smule data, men du kan også sagtens finde mobilabonnementer med en del data. Du kan tilmed finde mobilabonnementer med fri data, hvor du har mulighed for at benytte dig af så meget data, som du overhovedet kan hver måned. Men er det noget, som du har brug for? 

 Førend at det kan betale sig for dig at bestille et mobilabonnement med fri data, så skal du naturligvis have et forholdsvist stort dataforbrug via din mobiltelefon. Det betyder, at du skal bruge den til at streame, spille m.m. Hvis du ikke gør dette, er der typisk slet ikke behov for fri data, da de fleste danskere kan klare sig med meget mindre om måneden.

 

Brug en Wi-Fi-forbindelse når du har mulighed

Hvis du vil spare på dit dataforbrug, skal du huske altid at koble dig til en Wi-Fi-forbindelse, når du har mulighed for det. På den måde gør du ikke brug af dit mobiledata, men benytter dig i stedet af det Wi-Fi, du kan finde på stedet.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.