Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Deltag i Oisters eller Telmores julekonkurrencer

Hvis du er vild med julekalendere, så kan du lige nu finde masser af jul på to af de mest populære teleselskaber i Danmark, nemlig Oister og Telmore. Vil du vide mere om, hvad du kan finde af julekonkurrencer og kalendere hos dem? Så skal du læse med videre her.

Vær med i Oisters adventskalender 2018

Hvis du gerne vil deltage i Oisters adventskalender, så behøver du ikke engang at være kunde hos dem. Alle har nemlig mulighed for at deltage lige meget, om du har et mobilabonnement hos Oister, Telia eller CBB Mobil. Der bliver i alt udloddet 4 adventsgaver hver søndag i december, hvor du blot skal svare korrekt på et spørgsmål for at være. Hvis du svarer rigtigt på spørgsmålet, så er du med i lodtrækningen om at vinde en gave.

Selve vinderne vil blive fundet hver lørdag efter den specifikke adventssøndag, hvorfor du ikke skal vente længe på at finde ud af, om du er den heldige vinder. Alle vinderne vil derfor blive fundet om lørdagen, hvilket bliver bestemt ved en helt tilfældig lodtrækning blandt alle dem, der har svaret korrekt på det pågældende spørgsmål. Hvis du er vinderen, så vil du modtage en mail fra Oister, hvor de skriver, at du har vundet.

Det eneste krav til deltagelse i julekonkurrencen er, at du som minimum er 18 år gammel samt at du bor i Danmark. Hvis du opfylder disse to krav, så skal du skynde dig ind og være med i Oisters adventskalender. Det gør ventetiden til jul lidt sødere!

Få gaver i Telmores julekalender i 2018

Der er intet bedre end at blive forkælet lidt ekstra i juletiden, hvilket du har mulighed for, hvis du deltager i Telmores julekalender i år. Hvis du deltager i Telmores julekalender, så har du mulighed for at vinde et væld af gode præmier, der har en samlet værdi på hele 100.000 danske kroner. Du har blandt andet mulighed for at vinde alt lige fra et gratis abonnement til Telmore Play til en Samsung Galaxy S9+ og biografbilletter. Hovedpræmien er et fjernsyn fra Samsung på 55”, hvilket du selvfølgelig også har mulighed for at vinde, hvis du deltager i julekalenderen.

Du skal hver eneste dag klikke ind hos Telmore og åbne dagens låge, hvor du skal svare på et spørgsmål. Hvis du svarer rigtigt på spørgsmålet, så er du med i lodtrækningen om at vinde en præmie. Du har mulighed for at deltage 1 gang om dagen, hvorfor du ikke kan gå ind og svare på spørgsmålet flere gange den samme dag. Dagens låge åbner hver dag lige efter midnat, så du har massere af tid til at få åbnet dagens låge, inden den næste kan åbnes.

Rigtig glædelig jul!

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.