TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 20/01-2019

Den allerførste 5G-telefon i verden

Er du spændt på at se, hvad der kommer til at ske med de nye 5G-telefoner? Så kan det være, at du snart får muligheden for det. Nu kommer den første 5G-telefon nemlig snart på markedet.

Ny spændende 5G-telefon

Den nye 5G-telefon er nu kommet på markedet, hvilket er meget interessant for alle teknologiinteresserede. Der har nemlig længe været snak om 5G og Danmark er begyndt at interessere sig mere og mere for det. Eksempelvis er der blevet opsat en mast i København, hvorfor nogle heldige mobilkunder har mulighed for at afprøve 5G. Men det er nu ikke det, som denne artikel skal handle om. Denne artikel skal nemlig handle om den første 5G-telefon i verdenen: Xiaomi Mi Mix 3. Dog skal du måske ikke klappe alt for hurtigt i dine hænder, da det slet ikke er sikkert, at denne mobiltelefon kommer til Danmark. Vi må derfor blot vente spændt og se, hvad der kommer til at ske, når det drejer sig om denne mobiltelefon.

Hvad er Xiaomi Mi Mix 3?

Som sagt er Xiaomi Mi Mix 3 verdens allerførste 5G-mobil. Dette er især, hvad der har fået snakken om denne mobiltelefon til at gå i gang, men rent faktisk har telefonen også andre smarte og spændende features og funktioner. Telefonen har eksempelvis en skærm uden ramme omkring den samt 10 GB RAM. Selvfølgelig er det mest spændende, at telefonen er en 5G-telefon, men hvis du vil vide mere om denne telefon, så skal du naturligvis også undersøge den andres spændende og anderledes funktioner.

Hvad koster den nye Xiaomi Mi Mix 3 mobiltelefon?

Som vi allerede har nævnt, er det slet ikke sikkert, at denne model overhovedet vil komme til Danmark. Selvfølgelig håber vi alle sammen, at vi får muligheden for at se og afprøve denne mobiltelefon, men det ikke kan siges med sikkerhed, hvad enten mobilen kommer til Danmark eller ej. Lige nu kan mobiltelefonen nemlig kun købes i Kina. Men derfor går der selvfølgelig rygter om prisniveauet og det forlyder at den måske kommer på markedet til en pris omkring 3.000 - 3.500 kr.

Sammenlign priser på mobilabonnementer

Hvis du er på udkig efter en ny mobiltelefon – eller gerne vil have fat i denne mobiltelefon, hvis den kommer til Danmark – så husk også at sammenligne de forskellige mobilabonnementer på markedet. På denne måde kan du nemmere finde det bedste og billigste mobilabonnement, der passer lige præcis til dine behov.