TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 19/01-2017

Derfor skal du anskaffe dig bredbånds TV

Internettet bliver konstant hurtigere og hurtigere, og derfor også bedre. Der findes nu muligheder, som der ikke fandtes førhen. Du kan for eksempel se TV via dit bredbånd.

Du har måske allerede hørt om bredbånds TV, men ved du ikke helt præcist, hvad det er eller hvorfor du skal anskaffe det? Hvis ikke! Jamen så får du svaret lige her!

TV via bredbånd

Bredbånds TV bliver mere og mere populært blandt danskerne. Det er derfor noget, du skal overveje at anskaffe dig.Bredbånds TV giver dig muligheden for at se fjernsyn via dit bredbånd. Hvis du er interesseret i bredbånds TV, tilbyder de fleste udbydere dette. 

Hvad er bredbånds TV

Hvis du har bredbånds TV, så vil du have en boks, der ”tolker” dit Tv-signal. Du skal koble denne boks til dit TV, og der bliver herefter vist kanaler på dit TV.

Selvom bredbånds TV kører over denne boks, er der stadigt godt signal. Dog kan det godt gå lidt udover dit internet, når boksen er tændt – og hvis i er mange på internettet samtidigt med boksen er tændt, kan internettet blive en smule langsommere. 

Men hvis du har hurtigt internet, vil dette ikke være noget problem. Boksen er bygget til kunne fordele forbindelsen mellem TV og internet, så det er muligt at bruge begge dele på samme tid. 

Selvom internetforbindelsen kan risikere at blive langsom til tider, vil dette aldrig gå udover dit Tv-signal.

Derfor skal du have bredbånds TV

Ved at få dine kanaler via dit bredbånd kan dette gøre dit liv meget nemmere. Er du træt af at vejret påvirker dit Tv-signal? Jamen så skal du helt klart anskaffe dig bredbånds TV. Her bliver dit signal nemlig aldrig påvirket af vejret, da signalet ikke har noget med en antenne eller lignende at gøre.

I forlængelse af ovenstående undgår du også at have en parabol eller en antenne på din bolig. Du skal bare anskaffe dig en boks, som vil følge med ved bestilling af bredbånds TV.

For at se hvem der kan tilbyde hvilke muligheder, kan du finde inspiration på http://tvpriser.dk/ hvor du finder alle relevante udbydere på markedet og kan sammenligne priser og kanalvalg.