Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Derfor skal du vælge taletidskort

Mobilabonnement vs. taletidskort

For de fleste danskere er det mest fordelagtigt med et mobilabonnement til mobiltelefonen. Det kan virke som om, at taletidskortet er en god idé, men det er sjældent tilfældet. Dog er det den rette løsning for nogle, men er det lige præcis den rigtige løsning for dig? Det kan du læse mere om her i denne artikel. 

Gode grunde til at vælge taletidskort

Der findes flere gode grunde til, hvorfor du skal vælge et taletidskort. Disse grunde kan du finde her: 1. Du betaler ikke for et løbende mobilabonnement: Det vil sige, at du ikke har en fast regning hver måned, da du ikke skal betale for dette. 2. Du betaler for, hvad du bruger: På den måde betaler du aldrig for noget, som du ikke bruger. Du betaler simpelthen kun for de antal minutter, du har snakket eller det internet, du har brugt. 3. Mulighed for at kontrollere dit forbrug: Da et taletidskort er forbrugsafregnet, har du mulighed for at kontrollere dit forbrug. Det betyder, at du naturligvis skal være meget opmærksom på, hvad du bruger din telefon til. Men hvis du kan dette, er det muligt for dig at kontrollere dit mobilforbrug på den mest optimale måde. Når det kommer til taletidskort i forhold til et mobilabonnement, skal du dog være opmærksom på, at taletidskortet er for dig, der ikke bruger din mobiltelefon særlig meget. Hvis du bruger din mobil hver eneste dag til forskellige ting, kan det hurtigt løbe løbsk, og du kan ende med en stor mobilregning på ingen tid. Det er desuden værd at være opmærksom på, at taletidskort typisk har dyrere takster, end hvad der er tilfældet med et mobilabonnement. 

Skal jeg gå med et taletidskort eller ej?

Hvis du har teenagere med en mobiltelefon, eller hvis du selv ønsker at kontrollere dit forbrug, kan det være en oplagt løsning at vælge et taletidskort. Men før et taletidskort er en fordel kræver det dog, at du ikke gør brug af din mobiltelefon hele tiden, da det ellers kan ende med at blive en dyr fornøjelse.  For at tjekke dit forbrug kan du blot tage et kig på din mobiltelefon eller kigge på selvbetjeningen hos din udbyder. Hvis dit forbrug i gennemsnit ikke er særlig højt, kan det være, at du skal overveje et taletidskort i stedet for et mobilabonnement. I dag har du dog mulighed for at finde en del forskellige former for mobilabonnementer, hvor du ikke betaler særligt meget, da abonnementet kun kommer med en smule data m.m.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.