Det skal du være opmærksom på ved mobilabonnementer til telefoni og streaming

Er du på udkig efter et mobilabonnement, der både indeholder telefoni og streaming? Så er der nogle enkelte faktorer, du skal være opmærksom på

Danskere er vilde med streaming

Danskerne er blevet helt vilde med streaming, hvilket teleselskaberne naturligvis har fundet ud af. Derfor har de også valgt at inkorporere dette i deres mobilabonnementer, da dette kan tiltrække nye kunder. Med dette menes der, at du nu kan finde mobilabonnementer, der både inkluderer telefoni samt en eller flere streamingtjenester med film, serie og musik. Men er det så en fordel for dig? Det kan ende med at være en fordel for dig, da du som regel kan spare penge på det. Dog er det stadig vigtigt, at du overvejer dette grundigt samt finder ud af, om det rent faktisk kan betale sig for dig. 

Hvor mange penge bruger du på din mobil og streaming?

Til at starte med skal du finde ud af, hvor store dine udgifter er, når det kommer til telefoni og streaming. Du skal derfor regne sammen, hvad du i alt betaler om året – dette skal du gøre, som hvis du købte disse to ydelser (eller flere) hver for sig. Herefter kan du sammenligne prisen med teleselskabets pakkeløsning for at finde ud af, om det rent faktisk er billigere og herved kan betale sig for dig.  Du skal naturligvis være opmærksom på, at mobilabonnementet indeholder det, som du har brug for – hverken alt for meget eller alt for lidt data, taletid m.m. Mobilabonnementet er nemlig i sidste ende det vigtigste for dig, da du skal finde et abonnement, der passer lige nøjagtigt til dine behov. 

Beholder du de samme streamingtjenester i lang tid?

Hvis du vælger specifikke streamingtjenester og regner prisen ud efter dette, er det en fordel, hvis du vælger at beholde disse i et godt stykke tid. Hvis du ender med at skifte streamingtjeneste, kan det være, at du slet ikke opnår den samme besparelse. Det skal i hvert fald være et meget billigt mobilabonnement med streaming, hvis det skal kunne betale sig for dig hele tiden at skifte tjeneste, når der kommer noget nyt og mere spændende. 

Læs altid alt, hvad teleselskaberne skriver

Du har sikkert allerede hørt det før, men nu gentager vi det lige for dig igen. Du skal altid huske at læse alt det med småt, inden du vælger at bestille noget. Dette gælder uanset, om det er internet eller et nyt mobilabonnement. Du skal derfor altid tage et kig på de forskellige vilkår i dit nye mobilabonnement, da det kan være, at du bliver bundet til abonnementet, ikke har streamingtjenesten i særligt lang tid, at prisen på streamingtjenesten stiger efter en vis periode eller lignende. Jo mere du læser, jo mere forberedt er du på, om det i sidste ende er en god idé for dig eller ej.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)