TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 06/08-2018

dukaTALE

Hvem er dukaTALE egentlig?

DukaTALE, lyder det ikke helt så bekendt? Det er der måske en god grund til, men der er sandelig også grund til, at du skal fortsætte med at læse og finde ud af, hvad dukaTALE er for en størrelse!

DukaTALE hører under virksomheden DukaPC eller Duka, som det også blot kaldes. Dette koncept har til hensigt at tilbyde IT-løsninger, der er nemme og klar til brug. 

Idéen bag Duka opstod, da ophavsmanden Lars Peter Larsens farmor efterspurgte en computer, der var nem for hende at håndtere. Duka-konceptet er altså skabt med udgangspunkt i brugeren, der ikke er opfostret med mobiltelefoner og computere. Det betyder dog ikke, at det kun er disse personer, som kan benytte sig af Dukas produkter. 

Duka-løsningerne skal nærmest forstås som alt-i-en-pakker. Køber du en computer er den klar til brug, således du ikke selv skal til at installere Windows. Samtidig tilbyder de en kundeservice, der kan hjælpe dig med selv det mindste problem. 

dukaTALE tilbyder

Men samtidig med, de tilbyder alt-i-en-pakker, så er deres produkter simple og enkle at forstå og forholde sig til. Dette gør sig også gældende for dukaTALE. DukaTALE er Dukas abonnementsløsning på mobiltelefoni. Her skal du hverken forholde dig til, om du vil have streamingtjenester eller udlandstelefoni med i pakken. I stedet skal du blot vælge mellem tre forskellige abonnementer. 

I alle 3 abonnementer får du fri tale og fri sms/mms. Det eneste du skal vælge mellem er, om du har behov for 10gb, 20 gb eller 50 gb data. Du bliver koblet på Telias 4G-netværk, og der er hverken oprettelsesgebyr eller bindingsperiode. 

Oveni dette får du fri tale, sms og mms i EU, Norge og Storbritannien og du kan bruge al den data, som er inkluderet i dit abonnement. Hvis du rejser til EU, Norge eller Storbritannien, skal du altså ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan bruge google maps til at finde rundt, eller om du har mulighed for at ringe hjem til venner og familie. Med dukaTALE er begge dele muligt og automatisk en del af dit abonnement og samtidig kan du uden omkostninger ringe fra DK til EU lande samt Norge, Færøerne, Island, San Marino, Lichtenstein og Schweiz.

Selvom Duka slår sig på at være nemt og lettilgængeligt, er der dog meget lidt information om dukaTALE på deres hjemmeside, hvilket er en skam, da produktet er godt. 

Med sin simple tilgang til mobilabonnement, både hvad angår betingelser og gebyr samt valg, du som forbruger skal tage, formår dukaTALE at leve op til princip om at være lettilgængeligt. Det gør dem også konkurrencedygtige på et marked der er præget af mange forskellige løsninger og muligheder. Desværre er det ikke helt så let at finde frem til dukaTALE på Dukas egen hjemmeside. Men om ikke andet, kan det være en god idé, at undersøge, om dukaTALE kunne være en mulig løsning for dig – eller om der måske er en anden udbyder på markedet, som passer dig.

Dette er netop hvad https://mp.dk/ er til for!