Er det billigst at købe en mobiltelefon med eller uden et mobilabonnement?

Næste gang du overvejer at købe en ny mobiltelefon, så vil du have helt styr på, hvad du skal gøre og vælge. Vi har nemlig her lavet en artikel, hvor du får svaret på, om det er billigst at købe en mobiltelefon med eller uden et mobilabonnement.

Med eller uden et mobilabonnement?

Mange har måske den tro, at det er let at købe en ny telefon. Du kan nemt gå ind i en butik og købe en bærbar computer eller tablet uden at tage stilling til så meget andet, end hvad du ønsker og har brug for. Så hvorfor er dette ikke også bare tilfældet med en telefon? Når du skal købe en ny mobiltelefon, skal du nemlig tage stilling til en del forskellige ting.Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken telefon du gerne vil have. Derefter skal du vælge, om du skal købe en mobiltelefon med eller uden et mobilabonnement. Og det kan rent faktisk være ret svært. For hvad er den bedste mulighed for dig, og er der en ting, som er dyrere end den anden? Det vil vi forsøge at give dig svaret på her i denne artikel.

Køb mobiltelefonen med det samme uden et mobilabonnement

Hvis du vælger at købe mobiltelefonen med det samme uden et mobilabonnement, betaler du blot den pris, der er angivet på hjemmesiden eller hos forhandleren. Herefter kan du selv finde et mobilselskab og et mobilabonnement, der passer dig bedst.Du kan naturligvis blot vælge at fortsætte med dit nuværende mobilabonnement, hvis du allerede har et som passer godt til dig og dit mobilforbrug. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du helt selv vælge, hvor du ellers ønsker at bestille et mobilabonnement fra.

Køb mobiltelefonen uden et mobilabonnement

At købe en mobiltelefon uden et mobilabonnement betyder som regel, at du binder dig til et bestemt mobilabonnement hos det mobilselskab, hvor du køber telefonen. Dernæst afbetaler du som regel også på din mobiltelefon hver måned. Dette er ofte et mindre beløb og er en god idé for dig, der gerne vil have en ny og dyr mobiltelefon, men ikke har det fulde beløb.Dog skal du være opmærksom på, at du som regel er bundet i en vis periode hos det specifikke mobilselskab. Du er derfor bundet til et mobilabonnement, der måske ikke passer nøjagtigt til dit forbrug. Dette er værd at have in mente, da det i sidste ende kan være, at du betaler meget mere for et mobilabonnement, som du kan få billigere hos en anden udbyder. Hvis du finder ud af, at dette er tilfældet, er det værd at overveje, om du ikke hellere skal spare op til at købe en ny mobiltelefon.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)