Taletid
Data
Valgmuligheder
Netværk
Anmeldelser

Blog på mp.dk

Er det en fordel at skifte mobilabonnement jævnligt?

Er det en fordel at skifte mobilabonnement jævnligt?

Hvis du kender dine vaner, så kan du undgå at bruge alt for mange penge på dit mobilabonnement. Men er det en god idé at skifte mobilabonnement jævnligt, og hvordan finder jeg det billigste til mine behov


Spar penge hver måned på dit mobilabonnement

Du bruger højst sandsynligt din mobiltelefon hver eneste dag – men hvad bruger du den til og hvor meget? Hvis du ønsker at bruge så lidt penge på dit mobilabonnement som muligt, så skal du finde ud af, hvor meget du rent faktisk bruger i forhold til taletid og data. Hvis du har et mobilabonnement, hvor du har meget mere data og taletid, end hvad du bruger, så er det værd at undersøge, om du kan finde et andet, der passer bedre til dine behov.
 

Sammenlign mobilabonnementer på internettet

Alle priser på de forskellige mobilabonnementer kan du nemt og hurtigt få sammenlignet på internettet. I stedet for at bruge tid på at kigge på alle mobilselskabers hjemmeside, kan du blot klikke en på en sammenligningsside som mp.dk,  hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over indhold og priser.
 

Skal jeg skifte mobilabonnement jævnligt eller ej?

De fleste mobilabonnementer ændrer sig hele tiden hos de forskellige mobilselskaber. Udover at abonnementerne ændrer sig, så kan det også være, at dit forbrug hele tiden ændrer sig. Mens du måske førhen snakkede mest i telefon, så gør du mest brug af mobildata nu. Det kan derfor være en fordel, hvis du sørger for at tjekke dit mobilabonnement jævnligt for at se, om det stadig lever op til dit forbrug samt til de behov, du har nu. Hvis du hele tiden ændrer dine vaner, eller hvis du opdager, at du ofte kan finde mobilabonnementer, der passer bedre til dig, så kan det være en stor fordel at skifte mobilabonnement jævnligt. De fleste mobilselskaber klarer det hele for dig, så det er som regel ikke særlig besværligt.

 
Vær opmærksom på opsigelsesperiode og bindingsperiode

Hvis du elsker at skifte mobilabonnement jævnligt, så ved du også, at der er nogle ting, som du skal være opmærksom på. Typisk binder du dig nemlig i omkring 6 måneder, hvis du vælger at sige ja til et nyt mobilabonnement. Dette kan ende med at være en ulempe for dig, hvis du ikke lige havde planer om at have dette abonnement i så lang tid. Men så længe du er opmærksom på både opsigelses- og bindingsperioden, kan det ikke gå helt galt. Opsigelsesperioden hos de forskellige mobilselskaber er typisk på omkring 1 måned, hvilket du naturligvis også skal have in mente, inden du takker ja til et nyt mobilabonnement.

Til toppen