Er streaming af musik det rette valg for dig?

I dag er det populært at høre musik med streaming på diverse musiktjenester – men er det den rette løsning for dig? Her kan du læse meget mere om musikstreaming samt finde ud af, om det er noget for dig eller ej.

Få adgang til masser af musik med streaming

Med en musiktjeneste, hvor du streamer musik, har du mulighed for at få adgang til alverdens af musiknumre. Lige meget om du bedst kan lide at høre pop, rock eller noget helt tredje, vil du kunne finde alle de numre og kunstnere, som du allerbedst kan lide. På den måde behøver du ikke lede længe efter en god sang, hvis du gerne vil høre noget musik.Streaming af musik åbner derfor op for en helt ny verden fyldt med musik, hvor det kun er din fantasi, der sætter grænserne. Men hvis du er på vej ind i verdenen med musikstreaming, er der altid nogle overvejelser, der er gode for dig at lave først. Læs med videre her og se, om musikstreaming er noget for dig.

Vil du betale for en musiktjeneste, eller skal det være gratis?

I dag har du mulighed for både at betale et månedligt abonnement for en streamingtjeneste eller benytte dig af den gratis. Det er smart for dig, der ikke ønsker at bruge penge på en musiktjeneste. Til gengæld skal du så døje med reklamer, hvilket ikke er noget, som alle ønsker.Du skal derfor nøje overveje, om du ønsker at bruge penge på en musiktjeneste eller ej, samt om du kan leve med reklamerne. Hvis du kan leve med reklamerne, er der næsten ingen grund til at bruge penge hver måned på en musiktjeneste. Dog giver et abonnement også andre fordele i form af, at du kan høre musik, når du er offline m.m.

Hvad har du brug for, og hvad er dit behov?

I og med der er så mange forskellige musiktjenester at vælge imellem, så kan det være svært at finde ud af, hvad for en du skal vælge, samt hvad dit enkelte behov egentligt er. Men det er dog vigtigt, at du rent faktisk spørger dig selv om, hvad dit behov er. På den måde kan du nemmere finde den musiktjeneste, som er god til dig.Ved at finde frem til dit behov angående streaming af musik, kan du eventuelt spørge dig selv:1. Hvor mange skal gøre brug af musiktjenesten?2. Er der nogle specielle eller særlige funktioner, du ønsker, at musiktjenesten skal have?3. Har du mobilabonnementer eller lignende, hvor du kan få en musiktjeneste inkluderet?4. Er du ok med en gratis version, eller vil du have et månedligt abonnement?5. Har du det fint med, at streaming af musik kræver, at du skal acceptere flere vilkår og betingelser?

Der findes på mobilmarkedet flere mobilselskaber, hvor du kan tilvælge musikstreaming som en del af mobilabonnementet.  

Her kan nævnes Telmore, hvor Telmore Play indgår i flere af abonnementerne.

Ligeledes tilbyder CBB muligheden for at tilknytte musiktjenesten Tidal hvor du også kan streame musik uden begrænsninger.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)