Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2
Taletid
Data
Valgmuligheder
Netværk
Anmeldelser

Blog på mp.dk

Få 100 kr. til brændstof hos OK Mobil

Få 100 kr. til brændstof hos OK Mobil

OK Mobil kører lige nu med en kampagne, hvor du har mulighed for at få et gavekort på 100 kroner til brændstof. Men hvordan får du fingrene i dette gavekort, og kan OK Mobil tilbyde?


Hvem er OK Mobil?

Hvem er OK Mobil?
OK blev grundlagt i 1978, hvor syv selskaber fusionerede og tilsammen blev til OK. OK Mobil startes dog først i 2011, hvor du her finder mobilabonnementer m.m. OK Mobil er en smule anderledes i forhold til andre mobilselskaber, da du her har mulighed for at optjene enten taletid eller data, når du tanker benzin.
 

Hvad tilbyder OK Mobil?

Hvad tilbyder OK Mobil?
OK Mobil tilbyder flere forskellige mobilabonnementer, så du har mulighed for at finde et abonnement, der passer til dit forbrug. Du kan finde følgende mobilabonnement:
 
Mobilabonnement 1 koster 79 kroner om måneden:
- Fri SMS/MMS
- 6 timers tale
- 4 GB data
 
Mobilabonnement 2 koster 99 kroner om måneden:
- Fri SMS/MMS
- 10 timers tale
- 30 GB data
 
Mobilabonnement 3 koster 119 kroner om måneden:
- Fri SMS/MMS
- 10 timers tale
- 50 GB data
- 6 GB data i EU
 
Mobilabonnement 4 koster 119 kroner om måneden:
- Fri SMS/MMS
- Fri tale
- 40 GB data
- 6 GB data i EU
 
Der er ikke nogen binding hos nogle af mobilabonnementerne, hvorfor du frit kan til- og afmelde dig, som du har lyst til. Oprettelsen koster desuden kun 1 krone.

Få 100 kroner til brændstof hos OK Mobil

Få 100 kroner til brændstof hos OK Mobil
Lige nu kører OK Mobil med en kampagne, hvor du frit kan vælge mellem deres mobilabonnementer. Hvis du vælger et mobilabonnement, får du ligeledes et gavekort på 100 kroner til brændstof hos OK. Denne kampagne løber til og med den 25.08.19, så der er lidt tid endnu, hvis du alligevel har overvejet at få et mobilabonnement hos OK Mobil. Du skal dog være opmærksom på, at kampagnen ikke gælder for OK Mobilt Bredbånd samt OK Mobil Basis. Du vil modtage gavekortet via en SMS-besked på det mobilnummer, som du har valgt.
 

Få OK Mobil Basis hos OK Mobil

Få OK Mobil Basis hos OK Mobil
Hvis du ikke har brug for et mobilabonnement i form af en af de ovenstående mobilpakker, har du mulighed for i stedet at vælge OK Mobil Basis. Med denne løsning er det i stedet forbrugsafregnet, så du kun betaler for det, du bruger. Du betaler derfor blot for den data du bruger, de beskeder du sender og de minutter, du taler i telefon i. Dette er en fordel for dig, der gerne vil have mere kontrol over dit forbrug samt ikke har et stort mobilforbrug og derfor ikke ønsker et mobilabonnement.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.