Få en mere personlig oplevelse med streaming på Viaplay

Er du vild med Viaplay, eller har du overvejet at oprette en bruger? Viaplay har valgt at lave nogle ændringer på deres platform, så oplevelsen bliver meget mere personlig og individualiseret.

Viaplay sørger for en bedre brugeroplevelse

Streaming er noget, som de fleste danskere i dag benytter sig af. At streame via internettet er nemt, da du helt selv har mulighed for at vælge de programmer, film eller serier, du ønsker at se.  Viaplay har nu valgt at prøve at forbedre deres platform med streamingmuligheder, så alle deres brugere får en forbedret brugeroplevelse. Derfor har de valgt at tage et skridt, der gør, at selve oplevelsen på platformen vil blive meget mere personlig. Dette er allerede kendt fra andre store streamingtjenester som for eksempel Netflix. Men hvad er det helt præcist, som Viaplay er i gang med? 

Opret flere brugerprofiler

En af de nye tiltag, som Viaplay er i gang med, er, at du nu har mulighed for at oprette flere brugerprofiler på det helt samme abonnement. Dette er et af deres første skridt i håbet om, at deres platform bliver mere brugervenlig samt personlig og skræddersyet til lige præcis den bruger, der er inde og leder efter en ny serie eller en ny film. Der bliver desuden mulighed for, at forældre kan lave nogle børneprofiler til deres børn. På den måde har de kun mulighed for at se alt det indhold, der er lavet til børn.

Prøv Viaplay gratis i de første 14 dage

Hvis du er interesseret i at finde ud af, om Viaplay er noget for dig, så har du lige nu mulighed for at prøve platform gratis i de første 14 dage. Det vil sige, at du kan oprette en profil og herefter se alle programmer, serier og film i de første 2 uger uden at betale noget for det. Du skal dog være opmærksom på, at du skal opsige abonnementet inden de to uger er gået, hvis du ikke ønsker at fortsætte det. Hvis du ikke gør dette, vil abonnementet nemlig blot fortsætte, hvorefter du skal begynde at betale for det – også selvom du rent faktisk havde besluttet dig for, at det ikke var et abonnement, som du gerne ville beholde.

Hvad koster Viaplay?

Der er mulighed for at vælge imellem flere forskellige abonnementer på Viaplay. Prisen afhænger derfor af det abonnement, som du vælger. Det mest almindelige abonnement på Viaplay koster 99 kroner om måneden. Her har du mulighed for at se både reality, serier og film. Hvis du også ønsker at få adgang til både sport og fighting samt reality, serier og film, vil det koste dig 319 kroner om måneden. Du har også mulighed for at vælge to andre abonnementer afhængig af det, du har brug for samt ønsker at se på platformen.

Viaplay i dit mobilabonnement

Er det nu alligevel tid til at revurdere dit mobilabonnement og se på omkostningerne som helhed, kan det være en rigtig god løsning at kombinere streamingtjenester med et nyt mobilabonnement.

Telmore tilbyder 4 forskellige abonnementer - Telmore Play, hvor Viaplay er en del af og afhængig af hvilket abonnement der vælges, vil HBO, Telmore Musik, TV2 Play og Bookmate ligeledes kunne indgå.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)