TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 29/10-2018
Få gavekort til Hungry.dk fra Telmore

Få gavekort til Hungry.dk fra Telmore

Er du vild med gratis gaver, og har du overvejet at blive kunde hos Telmore i noget tid? Så kan det være det rette tidspunkt for dig, da du får et gavekort som ny kunde hos Telmore. Vil du vide, hvad vi snakker om? Så skal du blot læse med videre i denne artikel, da du her kan finde alle de informationer, som du har brug for, hvis du overvejer at blive kunde hos Telmore.

Skift til Telmore og få et gavekort

Hvis du gerne vil være kunde hos Telmore, så kan det være et godt tidspunkt at gøre det på nu. Du kan nemlig lige nu skifte over til Telmore fra en anden mobiludbyder og få et gavekort på 300 kroner til siden Hungry.dk. Dette tilbud gælder kun for nye kunder. Det betyder, at hvis du allerede er kunde hos Telmore, så kan du ikke få glæde af dette gavekort. Du kan heller ikke få glæde af dette gavekort, hvis du blot skifter fra et mobilabonnement til et andet mobilabonnement hos Telmore som allerede eksisterende kunde. Hungry.dk er en take away-side, hvor der er mulighed for at bestille masser af forskelligt mad lige fra indisk mad til pizza og burgere. Maden vil herefter blive leveret direkte til din dør, hvis du ønsker det.

Sådan får du gavekortet til Hungry.dk

Hvis du har oprettet dig som kunde hos Telmore, så kan du se frem til et gavekort på 300 kroner til Hungry.dk lige nu. Men hvordan får du overhovedet gavekortet? Det er skam nemt nok. Du får nemlig helt automatisk en gavekode til siden, når du vælger at blive kunde hos Telmore. Hvis du bestiller et mobilabonnement fra Telmore, så kommer gavekoden direkte til dig. Vær opmærksom på at dette tilbud kun gælder for alle nye kunder hos Telmore. Det gælder derfor kun, hvis du vælger at flytte dit mobilnummer til selve Telmore fra en anden udbyder, eller hvis du vælger at købe et mobilabonnement med et helt nyt nummer.

Der går ikke særlig lang tid fra bestilling af dit nye mobilabonnement til, at du modtager en gavekode fra Telmore til Hungry.dk. Telmore siger, at der går omkring 2 hverdage fra din bestilling er gennemført til du modtager gavekoden. Du skal derfor ikke vente længe, før du kan gå i gang med at bruge dit nye gavekort. Hvis du ikke modtager din gavekode inden for de næste 2 hverdage efter bestilling af et mobilabonnement, så skal du sørge for at kontakte Telmore kundeservice.

Hvad kan jeg finde af mobilabonnementer hos Telmore?

Du har mulighed for at finde mange forskellige mobilabonnementer hos Telmore. Det er mobilabonnementer i forskellige prisklasser, med eller uden underholdning, med meget eller lidt data med mere. Der er derfor højst sandsynligt et mobilabonnement til dit behov. Hvis du ønsker at få et bedre overblik, så brug vor søgemaskine her på mp.dk, hvor du kan sammenligneTelmore´s mobilabonnementer på ingen tid.