Få HBO Nordic med dit mobilabonnement

Streamingtjenester er "in" og bl.a. HBO er en af de udbydere du kan få med i dit mobilabonnement

Lige meget hvem du er, har du sikkert ikke noget imod at spare på de faste månedlige udgifter. Det er stort set alle danskere, der månedligt betaler for et mobilabonnement - så hvorfor ikke få så meget som muligt for de penge du betaler hver måned? En voksende tendens i samfundet er, at vi skifter flow-tv’et ud med streamingtjenester - eller i hvert fald supplerer vores faste tv-pakke med disse tjenester. De fleste har derfor også en eller flere streamingtjenester som en fast månedlig udgift. HBO Nordic er en ekstremt populær streamingtjeneste med serier som Game of Thrones og Vikings, som rigtig mange følger med i. Hvis du bruger HBO Nordic, kan du maksimere udbyttet af dit abonnement, ved at kigge efter abonnementer, der indeholder adgang til denne streamingtjeneste. Ved at skifte til et mobilabonnement der indeholder HBO Nordic, er der altså penge at spare. Både Telmore og Telia tilbyder mobilabonnement med HBO Nordic. Herunder beskriver vi nærmere, hvad du får hos den enkelte udbyder, når du køber et abonnement med HBO Nordic.

HBO Nordic med et abonnement hos Telia

Hos Telia får du HBO Nordic oveni dit abonnement til kun 50,- om måneden. Normalt vil HBO Nordic koste 89,- om måneden, så årligt er der en besparelse på 468 kr. Du kan også tilkøbe andre tjenester som Spotify eller Telia TV for 50,- pr. styk. Du kan selv vælge hvor stort selve abonnementet skal være. Du kan eksempelvis vælge Telia One abonnementet, hvor du har fri data og fri data for 249,- om måneden. Hvis du ikke er den helt store forbruger af data, kan du også vælge et mindre abonnement som for eksempel SMART15, hvor du får 15 GB data og fri tale for 149,- om måneden.

HBO Nordic med et abonnement hos Telmore

Hos Telmore kan du få et Telmore Play abonnement, hvor du også får HBO Nordic med. Her kan du få 15 timers tale, 30 GB data og adgang til både HBO Nordic og Tv 2 Play for 199,- om måneden. Med TV 2 Play kan du se alle TV 2’s programmer og serier, hvor og hvornår du har lyst til det. Fælles for begge streamingtjenesterne, som du får med i abonnementet, er, at du kan bruge dem fra 2 enheder på samme tid - altså vil du kunne se en HBO serie på din computer, mens et familiemedlem eller en ven også ser HBO serier på sin. Du kan på begge tjenester registrere dig på op til 5 enheder.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)